Forum   grzyby marynowane

grzyby marynowane

(3 wyniki)
  • Miesiąc temu marynowałam grzyby. zauważyłam, że w niektórych słoikach tworzy się lekki biały nalot, nie na wierzchu, ale między grzybami. Otworzyłam jeden, w smaku normalne.Mam hipotezę, że za ciasno ułożyłam grzyby. Można jeść, wyrzucić, a może zalać świeżym octem? Proszę o radę.
  • wychodzi mi taka "śluzowata"... a to takie nieapetyczne... musi być na to jakas metoda, bo nie raz jadłam "nieciągnące się" grzyby marynowane
  • Jako ,że nigdy nie robiłam sosu tatarskiego, i tym samym nie mam z nim;) doświadczenia, proszę o info, jak długo można go przechowywać w lodówce. Dwa dni wytrzyma? Tzn. moge zrobić dzisiaj, czy lepiej - jutro rano? I jeszcze jedno pytanie - bedą pasować do środka marynowane maślaki? Pozdrawiam
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.