Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Auto-Moto   Automobil   hiszpania

hiszpania

(8 wyników)
  • ......piłki kopanej nie jest wyszkolona do strzelania takich bramek. babol.pl/kat,1025465,title,Niewiarygodny-gol-w-Hiszpanii,wid,13416433,wiadomosc.html?_ticrsn=5&ticaid=5c547
  • Uważam, że intencje Smudy były jasne - konfrontacja z najlepszą drużyną Europy. Facet wyraźnie zaczął od podstaw. Dostaniecie wpierdy ale macie zobaczyc o co chodzi we współczesnym futbolu. Więc nie wiem dlaczego takie darcie szat w mediach? Ludzie rządają głów.
  • Zdjęcia i artykuły dedykuję wszystkim miłośnikom masowej motoryzacji, tym chcą się zakredytować na samochód oraz tym, którzy twierdzą, że "muszą jeździć!". forum.oilpeak.pl/post-10835.html#10835 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80586,5297112,Hiszpania__chaos_w_supermarketach_i_na_stacjach_benzynowych.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80586,5297112.html?i=0 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80586,5304406,Hiszpania_paralizowana_strajkami__Dochodzi_do_zamieszek.html wi...
  • ... z samochodem zrobić? Sprawdzić olej, zakupić płyn do spryskiwaczy, zastanawiam się, czy nie kupić żarówek, bo wiem, że mają przepis, że trzeba mieć zapas. Inna sprawa, że jak mi pójdzie żarówka, to i tak jej sama nie wymienię. Ktoś wie ile mogą żarówki do Jazza kosztować? No i nie wiem co jeszcze. Powietrze w oponach sprawdzić? Odkurzyć w środku?:) Jazzik ma niecałe 3 lata, niedawno był na przeglądzie (w listopadzie generalny, dwa miesiące temu wymiana świec i czegoś jeszcze, t...
  • Witam:) Chodzi mi po głowie wypad do Hiszpanii w wakacje i właśnie obliczam, przeliczam różne opcje, co doprowadziło do poważnego pytania - lecieć samolotem, czy jechać samochodem. Z tej okazji, mam pytanie - czy ktoś jeździł po Barcelonie/Walencji samochodem? Jakbym jechała autem, to wolałabym się już tym autem stale poruszać, bo jechanie autem i potem kupowanie biletów komunikacji miejskiej mija się z celem (wtedy już lepiej lecieć samolotem). Nie wiem natomiast na ile jest to ...
  • Nareszcie Kimi Raikkonen na najwyższym stopniu podium. Czy to oznacza powrót McLaren'a do gry? Oby tak było. Po dzisiejszym wyscigu zarówno Kimi (indywidualnie) jak i McLaren (zespołowo) zajmują trzecie miejsce w klasyfikacji generalnej tegorocznej edycji Formuły 1 Drugi na mecie (ze prawie półminutową stratą) był Fernando Alonso (Renault), ale tutaj wysoka pozycja nie była żadnym zaskoczeniem. Ba, niektórzy byli nawet rozczarowani, że to tylko drugie miejsce... Alonso utrzymał się ...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2961682.html telepali sie jakims zerdeksem 2.5kkm i na miejscu okazalo sie ze trzeba ciezko pracowac. Jak mnie wpienia takie marudzenie, brrr "Oj bida, panie, bida, na kaczora trza glosowac"
  • Wg. dzisiejszej Gazety firmą, która zanotowała najwiekszy wzrost sprzedaży aut w strefie Euro w 2003 roku jest... Mazda! Wzrost wyniósł 30% (206 tys. aut). Od maja Mazda także w Polska powinna zacząć być bardziej konkurencyjna, zobaczymy co z tego wyniknie. pozdro Lolo
« poprzednie następne »

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Bądź u siebie

Zaproś znajomych, piszcie razem

Załóż forum prywatne