Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kultura   Muzyka   Flamenco   hiszpania

hiszpania

(8 wyników)
  • Ponieważ wiele z nas wyjeżdża do Hiszpanii na kursy flamenco proponuję, abyśmy stworzyli razem coś w rodzaju mini leksykonu szkół. Piszcie w jakim mieście byłyście, w jakiej szkole, podajcie adres, strone internetową, ceny, poziomy zaawansowania, napiszcie kilka słów o nauczycielach, sposobie prowadzenia zajęć, warunkach, liczbie uczestników itd. Oczekuję też Waszych osobistych opinii.
  • w piatek..... dobrze bo jeszcze mialam weekend na dojscie do siebie!!! a bylo.... oczywiscie cudownie. zwiedzilismy w zasadzie wszystko co chcielismy, bez wiekszego pospiechu, nie dojechalismy do cordoby, ale granade i seville w widzielismy w calej krasie. alhambra bylam urzeczona, nasze lazienki wysiadaja haha! ogolnie granada jest piekna, choc ma zupelnie inny charakter niz sevilla. to troche taka cyganska miescina, choc oczywiscie bardzo piekna ze swoim charakterem. mieszkalimy...
  • Od dwoch lat mieszkam w Granadzie. Wraz z moim chlopakiem prowadzimy dwa hostele dla backpackersow. Przyjechalam tutaj glownie zeby tanczyc i chlonac flamenco, ale skonczylo sie na tym, ze jestem bardziej skoncentrowana na hostelach i podroznikach. aby pogodzic te dwi opcje, przyszla mi na mysl pewna idea. Jedne z hosteli chcialabym przeksztalcic w hostel-flamenco. Jak na razie wyszykowalam jeden pokoj na studio. Ma drewniana podleoge, lustra i sprzet grajacy. Pokoje, w ktorych mieszkaj...
  • 10 kwietnia w Poznaniu zagra Juan Martin, legendarny mistrz gitary flamenco - uczeń Paco De Lucia. Szczegóły tutaj: www.juanmartin.webpages.pl/
  • duende

(11)
    Zauważyłam, że od pewnego czasu wiele miejsc, osób, zdarzeń.... zyskuje określenie "duende". A co Wy myślicie o prawdziwym duchu flamenco? Nie sądzicie, że tak lekkie szafowanie tym pełnym najwyższego uznania określeniem to przesada, żeby nie nazwać tego inaczej?
  • Najlepiej Condorem - www.condor.de Tu podaje ceny z Berlina w styczniu: Hinfliegen BERLIN-SCHOENEFELD (SXF) - MALAGA (AGP) SO 16/JAN 14:25 - 17:50 Tourist DE 9 frei 59 € MO 17/JAN 06:00 - 11:55 Tourist DE 9 frei 99 € MI 19/JAN 06:55 - 12:20 Tourist DE 9 frei 59 € FR 21/JAN 06:55 - 12:10 Tourist DE 9 frei 129 € !!! SO 23/JAN 14:25 - 17:50 Tourist DE 9 frei 29 € !!! MO 24/JAN 06:00 - 11:55 Tourist DE 5 frei ...
  • prosze o odp.
  • Bardzo jestem ciekawa wyroku sadu, podobnie chyba jak cala Hiszpania - czy sprawiedliwosc zatriumfuje czy tez slawa i pieniadze wygraja?
« poprzednie następne »

Ostatnio odwiedzane wątki

Co Jest Grane poleca:

Lubisz dobrze zjeść?

Wolisz kuchnię włoską, czy meksykańską? Szukasz miejsca na spotkanie ze znajomymi? U nas każdy znajdzie coś dla siebie.

Koncerty, imprezy

Sprawdź, gdzie możesz posłuchać dobrej muzyki, albo zrelaksować się po pracy.

Gdzie się bawić?

Polecamy ciekawe imprezy w warszawskich klubach.

Zaloguj się

Bądź u siebie

Zaproś znajomych, piszcie razem

Załóż forum prywatne