-
W końcówce meczu o Superpuchar Hiszpanii pomiędzy FC Barceloną, a Arsenalem Londyn doszło do przepychanek pomiędzy zawodnikami i sztabem obu zespołów. To był to puchar hiszpanii czy anglii bo już się gubię, albo oglądałem inny mecz
-
mourinho molestowany xD :
www.b0g.org/wsnm/articles/molest+me!
-
Real prezentuje Antyfutbol - zreszta to co zrobił Murinho ( wykręcając ucho jednemu z FCB ) spowoduje jego zawieszenie mam nadzieję. Ewidetnie widać, ze Real gra na faule. Za brutalnie i tyle. Śmieszą mnie protesty Murinho gdy taki Pepe ( notabene powinien wyleciec już wcześniej z boiska ) zachowuje sie jakby grał w rugby, a nie piłkę nożną. Barca wygrała nie mając miażdżącej przewagi ale pamiętajmy, że to był 100% Real grający z 70% Barceloną - Sam Guardiola powiedział, że potrzebuje co najm...
-
barcelona to jedyny klub na swiecie ktory na wychowankow wydaje ponad 30mln ;)
-
Jedziemy po Królewskich - Visca el Barca !
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/552246,2,251,Visca-el-Barca-.html
-
Zachowuje się jak Tusk po wyborach w 2005 ...
-
Jak będzie dalej tak marnował setki to na pewno..
-
Tsa niszczy Hiszpański futbol tylko dlatego, że potrafi zatrzymać barcę !? buhahaha większych bzdur nie słyszałem... KONIEC Z barceloną!!! rzygać już można nimi wszystkimi
-
Czego się gostek spodziewał idąc do ZOO?
-
Mourinho to zwykły burak...
Jego "geniusz" opiera się tym, że ma do dyspozycji najlepszych - dziś taki Real lepiej poprowadziłby nasz Lenczyk niż ten pajac, który nie potrafi z honorem przyjąć do wiadomości, że Barca jest po prostu lepsza...
Całe szczęście, że nie podszedł i nie włożył mu palca w d... ;-)
-
"Obaj rywale są najbardziej utytułowanymi zespołami w historii tych rozgrywek. "Duma Katalonii" ma w dorobku 25 triumfów, a "Królewscy" - 17."
Najbardziej utytułowanymi zespołami w historii tych rozgrywek to są owszem Barcelona ale nie Real tylko Athletic Bilbao z 23 wygranymi pucharami.
-
Visca el Barca!!! Visca Catalunya !!! Sprawiedliwosci stalo sie zadosc.
-
O ile sie nie myle atletico zajęło 7 miejsce w lidze, ale co ja sie tam bede czepiał;)
-
oh co za pech gwiazdka messi nie pomógł, co gorsza po jego wejściu
stracili 3 bramki, a sam nie strzelił ani jednej, zawsze wiedziałem że
jest słaby. Brawo Kanoute, Brawo Sevilla!
-
jest ten mecz gdzies w TV?
-
Heh byłem wczoraj na meczy Recreativo Huelva vs Sevilla :)
Mecz bez fajerwerków ale na tyle dobry by najlepszy polski mecz mógł mu buty czyścić :) Bramka z karnego a liczyłem na pare bramek od Sevilli :p
Akcje szybkie, bardzo techniczne :) jak przystało na SEVILLE.
Pozdrowienia z Gorącej HUELVY ! WIDZEW&SEVILLA!
-
Barcelona w tym sezonie wygrała 3 trofea. Superpuchar Hiszpanii, Superpuchar
Europy i Klubowe Mistrzostwa Świata. Więc nie wiem dlaczego autor artykułu
napisał, że te tytuły Barca zdobyła w poprzednim sezonie.
-
Nie Pepe, tylko Pep...
-
Hahaha nie wiem kto ale juz zostalo przewidziane Dudek na bramce przegraja, a
to jeszcze z 3 ligowcem buhahhaha,zagraly rezerwy ale jakie saviola itp. Real
to przereklamowany klub jak mozna tak przegrac u siebie!!!
-
Brawo Ebi!!!!!!!!!