Forum   kropki

kropki

(76 wyników)
  • Zupełnie nagle zaczeły mi pekać naczynka przy nosie i kilka na nosie, ale te odchodzace od nosa na policzki sa najbardziej widoczne. czy którejś z was tez tan nagle pekaly naczynka? czy to moze byc efakt dlugoletniego brania pigulek antykopcepcyjnych? lub odstawienia ich? bo tak wlasciwie to stalo sie to w momencie kiedy odstawilam tabletki. do tego nagle na ciele pojawily sie czerwone kropeczki , jakby uklucia po igle, jakby ktos mnie pochlapal farba- te pojawily sie przed odstawieniem tabl...
  • Mój syn ma 6 miesięcy. Na początku października przez trzy dni gorączkował nawet do 40oC. Jest to moje drugie dziecko więc nie panikowałam specjalnie ale oczywiście poszłam do rejonowego pediatry, który nie widząc żadnych objawów infekcji polecił zrobic bad.ogólne moczu. Czwartego dnia pojawiła się lekka wysypka na brzuchu a w moczu wyszły leukocyty. Lekarz mimo wysypki wykluczył trzydniówkę i od razu postawił diagnozę – ZUM, nie dał natomiast żadnych leków więc poszłam prywatnie do ped...
  • wyszły mi po depilacji czerwone kropki, mogę to czymś posmarować, poradzcie.
  • Zastanawiam się, co to jest, czy jest to moze na tle alergicznym, czy ma inną przyczynę. Jest tak, że skóra w pewnym momencie zaczyna mnie okrrrrutnie swędzić, zwykle jest to "cienka" skóra, czyli nie na piszczelach na przykład, a pod kolanami, nie na przedramieniu, tylko na wewnętrznej stronie. Swędzące i podrapane miejsce robi się gwałtownie czerwone, taki nieregularny, spory placek. Okazuje się, że przyczyną swędzenia nie jest np ukąszenie (gdzie robi się bąbel), tylko maleńka ...
  • Czego brakuje w organizmie ,jesli po depilacji nog zostaja czerwone kropki w kazdym miejscu wloska,w tamtym roku tak nie bylo,nogi byly gladziutkie. Pozdrawiam
  • Witam i jeszcze raz proszę o poradę. W poprzednim wątku podawałam opis swojego przypadku i wyniki- forum.gazeta.pl/forum/w,94641,124591978,124591978,bardzo_prosze_o_porade_moje_wyniki.html Za Waszą poradą jeszcze zrobiłam dodatkowe wyniki , oto one ( z 02.05.11) TSH 0,004 ( norma 0,3-4,5) FT4 1,06 ( norma 0,89-1,76) FT3 3,25 ( norma 2,00-4,40) anty TPO 15 ,norma do 34 anty Tg 44,05 - norma do 115 ferrytyna 16 norma 15-150 wit B12 224,90 norma 191-663 i poszłam z tym wszystkim do i...
  • zauwazylam u siebie wczoraj 3 malenkie kropeczki dokladnie na samym czubku brodawki sutkowej. takie malutkie jak koncowka igly. co to moze byc. tak jakby to bylo wkanalikach mlecznych.
  • od niedawna pojawiaja mi sie na ciele czerwone kropeczki miałam kilka wczesniej ale teraz jest ich jakby więcej wygladaja jak po ukłuciu iglą
  • Jak usunąć te wredne kropki na nosie. Może znacie jakiś domowy a skuteczny sposób, albo polecicie mi jakiś kosmetyk.
  • Mam na skorze nosa sporo czarnych mały kropek-rozumiem, że sa to zabrudzone pory. Niestety nie mogę ich inaczej usunąć, jak tylko 'wycisnąć', ale tego chciałabym uniknąć. Jak sie ich pozbyć??? Iść do kosmetyczki? Ile to by kosztowało? a może jakiś 'domowy' sposób? dzięki
  • Walcze z Candida od miesiecy , no i skutek jest dobry,...jezeli chodzi o Candide.niestety przyplatuja mi sie ostatnio bakterie, najpierw Gardnella vaginalis, teraz E.Coli.Nie rozumiem , nigdy tego nie mialam!E.coli wyszla w pochwie, w moczu czysto!Jak z tym walczyć?i najwazniejsze pytanie czy moge brac Urinal zeby zakwasic organizm, czy nie ze wzgledu na Candide.Nie bardzo to rozumiem z tym ph organizmu.Pisze sie , ze trzeba sie odzywiac zasadowo!A urinal zakwasza!Nie chce sobie z...
  • i nie wiem co mam zrobic jakby sie znalazł ktos odważny kto bylby w stanie ze mna pogadac na czacie to bylabym niezmiernie wdzieczna choc sama sie tego boje, bo ostatnio marnie mi takie pogadanki wychodzą
  • od 1,5 mies chodze do psychologa. miałam wypadek 4 mies temu - przed wypadkiem byłam w kiepskiej kondycji psych i po wypadku wszystko się nasiliło do kwadratu.nie chciałam brac leku - stwierdzono nerwicę (nie mam mysli samobójczych itd. tylko same lęki). miałam różne kłopoty ze zdrowiem- żołądek, jelita itd. część nie wyjaśniona do dziś bo to i wg większości lekarzy to depresja. wychodze z domu, chodzę na spacery,zakupy, czasem gdzieś pójdę dalej,staram się o dietę, piszę, czyta...
  • Witam, mam mala (ok 1 milimetr srednicy) czarna kropke na reku. Lekarz, ktorego o to przypadkiem zagadnalem powiedzial, ze to nic powaznego i ze mozna to latwo usunac (wymienil nazwe bodajze naczyniak). A moje pytanie brzmi: czy jak zglosze sie z tym do dermatologa w pierwszej lepszej przychodni (np. w tej, do ktorej jestem zapisany, przy zalozeniu, ze jest tam dermatolog) to usuna mi to "od reki" czy wszelkie interwencje w rodzaju usuwania czegokolwiek wiaza sie z jakimis specjal...
  • Ponieważ lekarze, niestety, bagatelizują choroby związane z zaburzeniami działania tarczycy przywlokłam sie tu. Od kilku lat miałam podejrzenie choroby tarczycy. Lekarz medycyny pracy również zauważył niepokojące objawy. Wówczas (zdarza się do dziś) byłam b. nerwowa, miałam przyspieszoną akcję serca (szłam, a czułam się, jakbym biegła - taki mi waliło!), potliwość (zlana potem z byle powodu), podwyższone ciśnienie. W zeszłym roku udałam się do endokrynologa. Po badaniach (tsh,...
  • witam,mam pytanie okulistyczno-neurologiczne: od kilku lat lataja mi przed oczami"męty" tzn. przesuwajace sie plamki,kropki, paJĄCZKI.Staje sie to b.dokuczliwe.W słońcu lub na niebieskim tle widac je bardziej(świecą, załamuje sie na nich światło),widac je rowniez w ciemności,ba...przez sen tez to widze.Czy jest nas więcej? Wdzieczny bede za wszelkie info,linki etc.etc. jacjankowsi
  • Kropko.

    (177)
    Bardzo proszę Cie o odpowiedź na tym Forum. Jest więc taka technika, że jeżeli napisze post obwieszczający miłość i pokój, post o bardzo pozytywnej treści i taki wolt przelogowując się kliknie przy nim koszyk dwa razy, to dyzurny admin go usunie i już!?!?!?
  • Bardzo proszę o pomoc, bo juz nie wiem co myśleć! Zrobiliśmy akcję odrobaczanie. Wzieliśmy Zentel. W kale pojawiły sie czarne krpoki i nic poza tym (chyba). Mysłałam ze to nic nie znaczy, ale teraz czytam ze te czarne jak maczek kropki to moze byc przywra jelitowa. czy ktos moze to coś miał I zwalczył? czy to daje objawy astmy i alergii? Czy to coś wyjdzie w badaniu w felixie - czy mają w ogole taką kategorię (bo czytam ze wyrywają obłe i tasiemce a i lamblie) a co z tym>?
  • witam wszystkich, jako że choruje na lekka nerwicę z objawami somatycznymi (nerwica głównie na tle własnego zdrowia) ostatnio zaczęłam dużo czytać o czerniakach. Odwiedziłam nawet dermatologa, bo mam pełno różnego rodzaju piperzyków. Pokazałam jej tylko dwa, z którego jeden poleciła wyciąć na wszelki wypadek, aby w przyszłości się nie przeobraził w coś groźnego. Ja natomiast od tygodnia tylko myslę już o ewentualnym wyniki badania histopatologicznego. No i oczywiście znalazłam d...
  • Jak mnie pieką podeszwy stóp czy też tak macie?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.