Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      lekarz rodzinny

    lekarz rodzinny

    (6 wyników)
    • lekarz

      (5)
      mam rumień. lekarz rodzinny dał maść. szukam lekarza lub przychodni w Warszawie. sylwia.s15@wp.pl
    • Mojego syna dwa tygodnie temu dziabnął kleszcz. Natychmiast podałam unidox na własną rękę , ponieważ lekarz rodzinny kategorycznie odmówił mi jakiegokolwiek leczenia.Początkowo przez pierwszy tydzień podawałam 2x150mg ponieważ syn pół roku temu miał problemy ze spadającymi leukocytami po antybiotykach, ale kiedy dowiedziałam się , że 300 to za mało dołożyłam i podaję 2x200. Dzisiaj zrobiłam też kontrolne badanie krwi , no i niestety leukocyty znowu spadają na łeb. Czy ktoś miał może podobną s...
    • Powiedzcie, proszę, kiedy go bierzecie- rano, wieczorem, razem z antybiotykiem, czy w jakimś odstępie? Wiem tylko, że ma być 1 raz dziennie. Pozdrawiam, Beata
    • Miesiąc temu ukąsił mnie kleszcz... Od 3 tygodni mam objawy pseudogrypowe... Byłem u lekarza rodzinnego w 6 dni po ukąszeniu i dał mi azytromycynę 250 mg przez 6 dni... Dostałem tez skierowanie do lekarza zakaźnika w Poznaniu. Ale jestem zarejestrowany dopiero na 14 listopada...;/ Co mogę zrobić do tego czasu? Czy skierowanie na badania może mi wypisać lekarz rodzinny? I gdzie moge wykonać badanie western blot? Mogę dodać że rumienia nie miałem. Proszę o odpowiedź.
    • az się wierzyć nie chce wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5570182,Peregrynacje_z_kleszczem_na_ramieniu.html
    • Zażywam 2x200 mg Doxycycliny dziennie od tygodnia, wcześniej 2x100 mg, łącznie 8 tygodni, testy krwi wykazały podwyższony poziom Transaminazy - ALT 78,7 (NORMA 4-41);AST - 42 (NORMA 4-38)Czy możecie mi poradzić co mam zrobić?

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się