Forum   lenka

lenka

(12 wyniki)
  • Od czerwca 2010 roku funkcjonuję bez tarczycy z powodu GB oraz licznych guzków. Przyjmuję euyhyrox początkowo w dawkach 100, później 75, następnie 50 kazdego dnia, a obecnie 3 dni po 50 i 4 dzień 25. Moje wyniki : 27.01.2011 TSH 0,005 mU/l norma 0,27-4,2 FT3 7,61 norma 3,1- 6,8 121,9 % FT4 15,32 norma 12-22 33,2 % przyjmowana dawka Euthyrox 50 Następnie dawkę zmniejszona 3x50 i 25 czwartego dnia. Wyniki 03.03.2011 TSH 0,05 norma 0,25-5,00 FT3 7,77 p...
  • Zapewne juz dietę zakończyłyście, zastanawiam się jak tam Wasze efekty ile schudłyscie i czy coś przytyłyście po zakończeniu odchudzania
  • jesteś jeszcze na forum mam pytanie odnosnie mojego siusiania a właściwie tabletek furaginum czy są bez recepty
  • Moja corcia ma 5 miesiecy i duzego naczyniaka jamistego na czole. Zuwazylam, ze zaczal podchodzic czyms, co wyglada jak tluszczyk. Lekarka powiedziala, ze zaczal sie polutku wchlaniac, bo to jest tkanka, ktora wchlonie naczyniaka. Czy ktoras z Was wie, jak dlugo moze sie wchlaniac taki naczyniak (2x3 cm)?? Pol roku, rok, dwa lata....?? Pozdrawiam wszystkie przejmuja ce sie naczyniakami mamusie mama lenki
  • my już po

    (12)
    dzisiaj o 7 rano wróciłyśmy do domu po zabiegu. Jak już wcześniej pisałam, Lenka miała dodatkowy ząb który powodował tłok w szczęce i utrudniał życie pozostałym zębom, a niektóre zepchnął w niepożądanych kierunkach. Pani prof chcąc wykorzystać uśpienie Leny postanowiła podciągnąć troszkę nosek, sprawdzić przegrodę i zrobić dermabrazję blizny. zabieg był krótki - trwał godzinę. Po początkowych problemach z wkłóciem w żyłę (12 prób, jedna żyła pęknięta) reszta przebiegła sprawnie. L...
  • ćwiczenia

    (19)
    Lenka przesłała fajny link z ćwiczeniami i od przedwczoraj zaczęłam ćwiczyć... (!!!!) zaczynam oczywiście od kilkuminutowych ćwiczeń aby następnego dnia móc też trochę poćwiczyć ;)) Pierwszego dnia była Tamilee (ćwiczenia na brzuch) + orbitrek (ale krótko); drugiego dnia Tamilee j.w. + ćwiczenia 8 minutowe na brzuch [po wczorajszym dniu tak słodko czułam mięśnie brucha w trakcie ćwiczeń] a dzisiaj = zaraz lecę ćwiczyć: będą ćwiczenia ośmiominutowe + orbitrek może....
  • Witam! Jest bardzo załamana. Jestem w 37 tyg. ciąży i u mojego nienarodzonego synka wyryto wodonercze nerki prawej 75x53mm. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Błagam Was dziewczyny jeżeli miałyście taki sam problem to piszcie. Nie wiem co dalej będzie czy da sie jego nerke uratować czy jest już stracona. Pozdrawiam Lenka1
  • witam , dlugo tu nie zagladalam bo zadziej mam dostep do netu, ale kiedy mam chwile to wskakuje na forum na ktorym wiele sie dowiedzialam. zaczyna mnie zastanawiac czy faktycznie rozszczep podniebienia miekkiego powoduje pozniej wade wymowy? jak wielka jest ta wada? czy ktoras z mam ma doswiadczenia w tej kwestii? maly ma termin operacji w warszawie na 5 stycznia a ja juz nie moge o tym mowic boje sie ze bedzie cierpial choc wiem ze to dla jego dobra. sluch kilka razy wyszedl mu d...

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.