Forum   mój mąż

mój mąż

(344 wyniki)
  • gra od ponad roku, na początku nie dało się tego odczuć, wracał późno czasem zdarzyło mu się nie wrócić na noc, obecnie po raz drugi w grze uruchomiono tzw "speedserwer" akcja dzieje się dużo szybciej i tak na przykład gdy w zwykłej wersji wysyłało się wojska aby przejąć inną wioskę czekało się na rezultat powiedzmy dobę a na "speedserwerze" kilka minut. Gra jest grą online. w statystyce są miejsca od pierwszego do ponad czter tysiące, mój mąż ma szóste miejsce i pnie się do gó...
  • pedagogicznego podejscia do dzieci u mojego męża zero.A o tym że Klaudia może być chora lepiej nie wspominać.Nie dopuszcza do siebie takiej myśli,i boli mnie jego zachowanie w stosunku do niej.Jest nie delikatny,zwłaszcza miedzy ludżmi na nią krzyczy kiedy ona się zachowuje żle,co tylko pogarsza jej histerie.To ją tylko bardziej przygnębia,odziera z poczucia własnej wartosci,zanosi się z płaczy jak niemowle.Szkoda mi dziecka
  • Od tygodnia mój mąż jest nieprzytomny,po dwukrotnej reanimacji, podłączony do respiratora. To rozległy wylew. Lekarze nie dają większych szans na przeżycie, tymbardziej, że to drugi wylew i do tego rozszczepienie aorty, mówią że to jest kwestia dni, tygodni, może miesięcy. Nie mogę sobie poradzić z sytuacją , ze sobą. Nie chce mi się żyć. Czy ktoś był w podobnej sytuacji,jakoś dał radę i może mi dodać otuchy?
  • Mam wątpliwości czy to ona właśnie z nami zamieszkała i wściekam się, bo chciałabym wiedzieć. Nawet byłabym zadowolona gdyby się okazało, że tak, mój mąż jest chory bo przynajmniej znalazłoby się wytłumaczenie. Jedno mnie zastanawia. Depresja ponoć sprawia, że człowiek nie jest w stanie zająć się dziećmi, ugotować, posprzątać... Mój mąż właśnie tym się w tej depresji zajmuje i robi to bardzo dobrze. Wychowuje małe dziecko, zajmuje się domem. W czerwcu tego roku stracił pracę w bardzo m...
  • Mamy córkę chorą na hashi więc co jakiś czas badamy się w tym kierunku i oto wyniki mojego męża: a-TPO > 1000 (O-5,61) a-TG 33,96 (0-4,11) TSH <0.0025 (0,35-4,11) FT3 7,62 (1,71-3,71) FT4 1,82 (0,7 -1,48) Przy badaniu przepływów w tętnicach szyjnych wyszło wole hashi. BADANIA ROK TEMU W NORMIE
  • Pękam z dumy ponieważ mój mąż po wielu latach palenia skończył z nałogiem...nie pali miesiąc to pewnie za krótko żeby mówić o sukcesie, ale ja się cieszę ...w domu nie śmierdzi już ...mąż mniej chrapie...nie ma kapcia w ustach i co najważniejsze ma na spłatę rat za skaner do zdjęć,który kupił jakiś czas temu...tak tak to był główny najważniejszy motyw rzucenia palenia...nie oszukujmy się cały czas ma ochotę ale potrafi to kontrolować...długo nie wierzyłam, że kiedykolwiek mu się u...
  • Mam 30 lat ok.3lata temu stwierdzono chad,byłam 6-krotnie hospitalizowana.Aż 3 razy w tym roku z powodu ostrej mani, zdradziłam męża( miałam romans przez miesiąc)Mąż nie może tego zrozumieć że zrobiłam to nieświadomie, w chorobie.Tak bardzo chciałabym żeby mi wybaczył, ale właściwie co jak ja nic nie pamiętam .
  • Jesteśmy małżeństwem niecały rok. Znamy się i jesteśmy razem ponad 5 lat. Mąż nigdy nie stronił od alkoholu, ale to co ma miejsce od prawie roku to już przekracza granice mojej wytrzymałości. Potrafi pić przez kilka tygodni i potem tyle samo czasu potrzebuje na wytrzeźwienie. Kiedy pracował w swoim mieście problem nie był tak widoczny, ale zawsze po sobotniej imprezie leczył się wieczornym piwkiem, nawet jeszcze w ciągu tygodnia. W końcu firma przestała płacić i wyjechał do innego mias...
  • Jeszcze nie tak dawno pisałam tutaj, ze w maju podchodzimy do programu in vitro. Cieszyłąm sie bardzo, ze mój mąż bez większych problemów się zgodził i wszystko było dobrze, póki daleko co do czego. Co prawda na dzień dzisiejszy sytuacja sie nie zmieniła, i nadal jesteśmy zdecydowani na in vitro, ale mój mąż zaczyna się "łamać". Chodzi mu o psychologiczny i społeczny aspekt całego przedsięwzięcia, no i o Kościół. Wczoraj powiedział mi, że on nie będzie mógł normalnie żyć, jeśli bę...
  • witajcie, wczoraj mój mąż pokazał mi na nodze taka dużą czerwoną krostę(bulwa) w kolorze fioletowym z wypełnieniem białym. Po naciśnieciu jej wypłyneła biała ropna wydzielina i zostala dziurka. Podejrzewamy ze to czyrak, czy ktos spotkał sie z takim przypadkiem? Umowiłam meża na czwartek do lekarza ogólnego, czy mozna poprosic lekarza o skierowanie na pobieranie krwi w celu wykrycia ew. bakterii gronkowca, bo to coś musiało jakoś się wytworzyc. Boję sie teraz czy ja z małym ...
  • uśmiechał się do swojego synka, a On patrzył na niego swoimi dużymi zielonymi oczami... i się obudził no i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że Konrad ma oczy brązowe, a Mąż jest pewien, że zwrócił się do malutkiego słowami "hej Adrian, ładne imię Ci Mama wybrała", że był to noworodek, że było to u nas w domu, i że na pewno jeszcze jedno (znaczy dodatkowe) dziecko było w domu... hmm wychodzi, że łącznie czwórka. Przytłoczyło mnie. Acha, po chwili zastanowienia dodał, że jest pewi...
  • Badania mego męża: objętośc 5,00 ml norma (1,5-6,0 ml) ph 7,4 (norma 7,2-7,8) czas upłynnienia 30 min. (norma 10-30 min) ilośc plemników: 78 miliony (norma >20 miliony ruchliwośc ok 70% (norma > 60%) morfologia 35% dojrzałych ( norma >50%) fruktoza 3,2 mg/ml (norma > 1,00) Ponadto ja mam endometriozę. Teraz sie leczę (jestem po laparoskopii) Lekarz twierdzi że wyniki męża są dobre i nim nie ma co się przejmować!!!!
  • Od dawna wiedziałam ze mój mąż jest chory.Huśtawki nastrojów tak częstę że aż nie do wytrzymania,agresja,przemoc a za chwile wyrazy miłości,przytulania i znów za moment obrażanie i dół i tak w kółko Macieju.Skończyło sie na tym że to ja jestem od 10 lat na środkach uspokajajacych,wyczerpana nerwowo,wypalona.Ostatnio postawiłam veto i zmusiłam męża aby udał się do psychiatry i potwierdziły sie moje przypuszczenia.CYKLOTYMIA. Pani psychiatra przepisał hybroxyzynę w syropie w razie pobudze...
  • zaczeliśmy starania o maleństwo wiem, ze jak mój mąż był mały to nie miał jednego jądra....groziła mu operacja ale na szczęscie obeszło się bez tego i jądro samo zeszło i teraz jest wszystko ok powiedzcie proszę czy to może mieć wpływ na jego płodność? strasznie się boję gdzie mam szukać odpowiedzi????
  • Błagam napiszcie mi coś co mnie podniesie na duchu.Mój mąż od kilku dni coraz mniej słyszy.Otóż trzy dniu temu wybral sie do p,laryngolog, opisał jej że na prawe ucho ledwo słyszy i jest zapchane(p.powiedziała,ze nic nie jest jest tylko lekko czerwone), na drugie ucho słyszał dobrze.Ale od wczoraj jest jeszcze gorzej.Zajrzałam dla męża do uszu wczoraj i zdębiałam w prawym uchu miał połowe mniejszą dziurke(puchnie?,zrasta się?), to nie wszystko dzisiaj rano zaglądam do obydwu uszów a tam...
  • Mąż mój odebrał dzisiaj wyniki poziomu cholesterolu we krwi. Faktem jest, że wynik badania nie rozróznia frakcji HDL i LDL ?tak to się nazywa?/. Norma jest przekroczona o 100%. Jest załamany. Co zrobić, aby poziom ten obniżył się. Dieta, którą mu ostatnio serwowałam niestety nie sprawdziła się /żadnej wieprzowinki, żadnych żółtek/ mało smażonego. Zadnych słódyczy. Myślę, że może mój mąż ma swój wyjątkowy poziom cholesterolu. Czy to może być prawda? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.
  • i nie poznaję świata,nie rozumiem, nie mogę
  • mam problem mój mąż chrapie ale nie chce isc do lekarza.mamy roczne dziecko ktore spi z nami w pokoju,niestety przez to chrapanie budzi sie.wtedy ja i corka nie jestesmy wyspane.o dziwo mąż tez.pewnie to chrapanie tez zle na niego wplywa ale on sobie z tego nie zdaje sprawy.nie raz musze go wyrzucac do pokoju obok,ale przeciez nie bede wiecznie spac sama. JAK KTOS MA JAKIS SPOSOB NA CHRAPANIE TO PROSZE PISZCIE!!!POZDRAWIAM
  • Mój mąż choruje na depresję i leczy się na nią już dwa lata. Jest teraz lepiej, ale ciągle zażywa dużo prochów. Mowi, że czuje się dobrze, ale zachowuje się nadal dziwnie. Pomimo wysiłków lekarzy i psychoterapetów, nie udało im się go "otworzyć". Jest człowiekiem zamkniętym w sobie, nie można z nim porozmawiać, odpowiada tylko tak lub nie, nie rozwijając tematu. Ja już tego nie mogę wytrzymać. Mam cały dom na głowie, i jeszcze musze wysłuchiwac jego pretensje,jeśli mu się coś nie ...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.