Forum   mamy wszyscy

mamy wszyscy

(20 wyników)
  • Króliczego żarcia sie nawsuwa i fejnie się czuje,a po co jej więcej:D
  • Mam wszystko gdzieś, to ze jestem w ogóle i że moje pobabrane zycie jest takie mdłe i ponure. Mam gdzieś to ze żre seronil, łykam lerivon i zagryzam abofamem i nic mi to nie daje. Żre to wszystko już 2 miesiące i jedno wielkie nic, nie czuje żadnej poprawy. Mało tego, zwatpiłam już całkiem we wszystko, bo skoro nawet piguły nie działają to co ???? Tylko marudzę i narzekam, owszem zmieniam moje życie, poprawiam je, pracuję nad sobą, jasne jasne ale jasne jest tylko to że mam wrażenie że ...
  • Obrzęki i puchnięcie, częste oddawanie moczu, alergie, wysuszona skóra i włosy, skłonności do zapadania na grzybicę, bezsenność i ospałość na zmianę, duże wahania w wadze. Wyniki na przeciwciała podobno były w normie, więc mnie zlekceważono, zero leczenia.
  • O co mi chodzi?? czy ktos z was zadaje sobie czasem takie pytanie? milo by bylo wiedziec ze nie jestem jedyna mam wszystko czego trzeba do szczescia kochajacego meza, nowe mieszkanie, stala prace wiec czemu ciagle jestem nieszczesliwa i przygnebiona i ciagle rycze??? mam wyrzuty sumienia przez to ze nie umiem sie cieszyc z tego co mam moze by mnie ktos stlukl na kwasne jablko zeby mi glupoty ze lba wybic? rok bralam seroxat teraz probuje odstawic ale pogarsza mi sie nastroj nie chce ...
  • Zrobiłam reszę badań o których mówiłyście. Mam zdiagnozowaną przez lekarza chorobę GB na podstawie USG tarczycy. Robiłam tylko zawsz TSH i FT4. Miałam tez robioną biopsję, wyszło że mam zapalenie. Moje wyniki: TSH 1.360 ( norma 0.27-4.2) FT4 15.7 ( 12-22) TG 13.61 (<115) TPO 13.74 (<100) TRAB <1.0 ( WYNIK UJEMNY <1.8) Co sądzicie o tych wynikach, czy to napewno GB. Choruje na tarczycę od 3,5 lat.Miałam nadczynność w ciąży przeszło w niedoczynność i póżniej znowu ...
  • Witam, mam wszystkie objawy, które mogą wskazywać na cukrzycę, np. senność, ciągłe pragnienie, pocenie się, utratę masy ciała, wzmożony apetyt i napady wilczego głodu, suchość błon śluzowych, zmęczenie, poddenerwowanie i stan ogólnego niepokoju. Jednak zrobiłam badania i wynik wyszedł w normie (78). Jeśli to to nie cukrzyca to co ? I jakie zrobić jeszcze badania? Pozdrawiam Ida
  • jak pomoc

    (11)
    nie wiem nawet od czego mam zaczac bo problem dosc skomplikowany. chodzi o mnie i mojego ojca, o nasz relacje. cierpie na fobie spoleczna, niesmiala bylam odkad pamietam i nigdy nie umialam sobie z tym radzic, klopoty sie skonczyly w gimnazjum kiedy poznalam specyficzne dzialanie alkoholu, a tak naprawde dopiero wtedy sie zaczely. kazde moje wyjscie na zewnatrz z domu do ludzi, do znajomych, musialam poprzedzic piciem w domu, inaczej bym nie wyszla, tak strasznie sie zawsze balam, moglam nie ...
  • Rozmawiałem wczoraj z pewna osoba,z początku myślałem że ma schizofrenie ale po dłuższej rozmowie taka ewentualność odpadła. Osoba ta zwierzyła mi się jako pierwszej osobie o tym co się z nią dzieje nawet gdy zabrała ją karekta do szpitala nie powiedziała lekarzowi wszystkiego bo się wstydziła. W szpitalu stwierdzili silny stres to miało związek z próbą popełnienia samobójstwa. Wczoraj też troche poczytałem o opętaniach. To jest klasyczny przypadek opętania stwierdziłem to co ...
  • Mam jeszcze kilka pytań: Mama dziś bedzie miała drugie naświetlanie mózgu,w sumie ma ich 5, wczoraj zaczęła i w piątek ma wyjść do domu, po tym pierwszym czuje sie dobrze,ona wogóle jest w dosyć dobrej formie,czy wasi bliscy mieli jakies skutki uboczne po naswietlaniu mózgu???jak to znosili?moja mama boi sie że moga uszkodzic jej głowę. Bierze od dłuższego czasu dexametazon i ma strasznie opuchniętą twarz,jak długo bierze sie ten lek?czy po radioterapii bedzie mozna go odstawić??W dodatku...
  • W tym filmie (dostepnym na youtube) angielski aktor Stven Fry bada ta chorobe pod katem spolecznym, doswiadczen osobistych (sam choruje), rozmawia z lekarzami i innymi chorymi. Pod koniec pada jedno ciekawe pytanie: Czy gdyby istnial jeden czerwony guzik, ktory na zawsze wyeliminowal by ja z Waszego życia (both: depresje, ktora chetnie wyeliminowal by kazdy ale i hipo oraz manie, w ktorych czujecie sie doskonale, kreatywnie, bosko...)- czy zdecydowalibyscie sie go użyc? Duzo bohaterow ...
  • Pisałam już o pomoc na innych forach. W chwilach gdy powinnam cieszyć się wolnym czasem to ja czuję taką dziwną pustkę, nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czuję bezsens. Taką szarą, powtarzającą się w kółko schematyczną przeciętność. I to nasila się z każdym dniem. Mam kochającego faceta i ogólnie mi się układa tylko, że... czuję się nieszczęśliwa przez to dziwne uczucie. Zaczyna mnie ono powoli rozrywać od środka. Nachodzą mnie wspomnienia moich marzeń, które kiedyś miałam... a rzecz...
  • sram na wasz i mam wszystko w dupie tw wasze objawy jestem w manii mam wszystko w dupie z resztą wszytko mje to menczy wierze izodylla czy jak tam jej mam 19 lat i nie mam dziewczyny ale to inny watek o tak jak mi dobsze ale mam skleroze
  • Niech ktoś weźmie numer do tego centrum jakiegoś(tego co to jest na bezpłatnym banerze) i opierdoli te ilone.Ileż można.
  • Kochani, zwłaszcza ci z Wawy i okolic zna kotos z was świrologa (bardzo mi sie spodobalo to okreslenie, wiec sobie przywlaszczylam), ktory nie bylby idiota? No dobra, obnize wymagania - wystarczy zeby nie byl kompletnym idiota. Grunt aby pisal recepty i zbytnio nie trul doopy, bo jak mam udzielac tych durnych wywiadow to mi sie nadmiernie podnosi cisnienie. Qurna, jakbym chciala uczestniczyc w interview zglosilabym sie do jakiegos tokszoła. Szczególnie uwielbiam pytanie o...
  • mam 18 lat i mam tak gdzis od 2/3 lat, wczesniej az tak nie mialem ale zawsze bylo tak ze jak mialem katar to prawie wogole nie moglem spac w nocy, mialem przesrane z katarem.Bylem z tym kiedys u laryngologa prywatnie , przepisal jakis krople na 14 dni i nic nie pomoglo mialem tez wycinanae migdalki i tez nie pomoglo.Pomoze ktos ?? bardzo mi na tym zalezy
  • Słyszałam, że powinniśmy kupić sobie leki tak na wszelki wypadek. Wiadomo to tylko leki przeciwgrypowe. Żadne nie uchronią przed ptasią. Czy kupujecie jakieś przeciwwirusowe, uodparniające?? Jakie?? Sama bym coś kupiła tylko nie wiem co jest dobre.
  • Wiersze

    (10)
    "Dlaczego?!" Dlaczego mrok który mnie ogarnia jest tak ciemny? Dlaczego cisza którą słysze jest tak głucha? Tylko ja to wiem i tylko ja chce poznać tego smak. Nie chce tu nikogo by nie cierpiał ze mną Nie chce się dzielić MOJĄ pustką. Każdy żyje i każdy umiera, lecz nie każdy to rozumie ! Wszystko co mamy jest niczym a nic jest wszystkim co mamy. „Usprawiedliwienie” To tylko ucieczka w świat liter i znaków. Jedyne ukojenie zmęczonej, zranionej duszy. Jedyny sp...
  • Jaka kawa jest dobra ,normalna z kofeina czy bezkofeinowa ?Czy moze rozpuszczalna ? I w jakich ilosciach jest bezpieczna ?

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.