Forum   menopauza przed 30

menopauza przed 30

(1 wynik)
  • witajcie ! Od roku bezskutecznie z mężem staramy się o dziecko. mam 28 lat, wyniki badań: tarczyca: TSH:2,009 (norma 0,56-4,00); FT4:16,75 (norma 11,5-22,7); FT3: 4,71 (norma 3,5-6,5) PROLAKTYNA 5,59 (norma 2,8-29) na Bromergonie miesiąc wcześniej wynik był 25 ng/ml. BADANIA 3 DC: FSH 10,10, LH : 9,16, ESTRADIOL 46,45 pg/ml (biorę 1 tabletkę estrofemu dziennie). BADANIE 17dc: Progesteron: 0,21 ng/ml , normy od 4,5-17,8. Testosteron 52,5 normy 15-81. estradiol:56. ...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się