Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Ciechanów   miasto

miasto

(779 wyników)
  • Czy w Ciechanowie będą organizowane półkolonie dla dzieci szkolnych? A może inne zorganizowane formy wypoczynku?
  • Podobno któreś z Katolickich Żeńskich Zgromadzeń Zakonnych rozważa odkupienie pozostałości po jednostce i przekształcenie ich w klasztor. Było by zabawnie. Przasnysz ma swój "hogłard", Ciechanów miał by swoje "czarodziejki" :-)
  • ciechanowski fryzjer to zawodówa--zero kwalifikacji---jacy fryzjerzy taki wygląd---miasto brzydkich fryzur--nawet na wsiach w kurpiach ludzie lepiej wyglądają --czerwone balejarze-fioletowe poświaty--kobiety dojeżdzających fryzjerek za 12 zł ---Ciechanów to miasto do scenerii horrorów---pisałem w necie i wysyłałem zdjęcia do chollywood kobiet z ciechanowskich ulic---dostałem odpowiedż nikt takich horrorów nie wymyślił ale scenariusz takich ludzi ma wielkie szanse na oscara---czy ktoś ma po...
  • Na stronie UM mamy taką oto ankietę: www.umciechanow.pl/dla_mieszkancow/strategia_rozwoju.html Ankieta nieco bez sensu bo można głosować nieskończoną ilość razy ;)
  • Z wielką goryczą przeczytałem artykuł Pana Prezesa Jerzego Wyrzykowskiego na temat braku możliwości wykorzystania ciepła odpadowego z Tłczni Gazu w Lekowie. Czas powiedzieć polskim politykom "spiepszać Dziady " od spraw gospodarczych istotnych dla naszego kraju. To przez nich nie ma 2 nitki gazociągu Jamalskiego a dla nas mieszkańów miasta możliwości kupowania tańszego ciepła z tej Tłoczni. To Niemcy którzy przegrali wojnę potrafią się dogadać z Rosją i wybudować wspaniał dla nich inwestycję ...
  • [sonda=Który portal Ciechanowa odpowiaTwoim jest Twoim ulubionym?] [*]ciechanowinaczej [*]eciechanow [*]ciechanownline [*]inny [/sonda]
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11637667,Pomnik_Dody_odsloniety__Zobaczcie_zdjecia.html
  • Ludzie, ludzie mam wielki pomysł, może nazwiemy ten plac przed ratuszem Plac Królowej Dody ?? Co wy na to, na poważnie mówię. Po świętach zacznę pisać petycję do rady miasta oraz zacznę zbierać podpisy, idealnie tam będzie pasował pomnik pana Zalewskiego. Kto jest za proszę pisać. PS: To nie jest wypowiedz ironiczna, lecz prawdziwa wiem, że wielu z was ten pomysł się spodoba, nie bójcie się i napiszcie swoje opinie.
  • co tam wydebatowali Ci rajcy miejscy? RM jak Rada Miasta czy RM jak Radio Maryja?
  • Niektórzy mieszkańcy wieżowców przy ul. Ściegiennego dostali pisma z urzędu miast dot. rozbiórki tych budynków. Rewitalizacja centrum miasta okolic Warszawskiej wymaga zwartej niskiej zabudowy. Żeby nie stracić unijnych dotacji miasto podjęło decyzję o zburzeniu trzech 11-piętrowych budynków i wybudowaniu na ich miejscu obiektów podobnych do tych, które stoją na pl. Kościuszki i Zielonej Ścieżce. Na czas budowy mieszkańcy mają zostać przesiedleni do bloków po byłej jednostce wojskowej. Cała o...
  • [sonda=Który kebab preferujesz?] [*]Mc Jack [*]Najlepszy kebab w miescie ( przy rynku ) [*]Żaden [/sonda] Ja osobiście wole rynek.
  • Za co kochamy naszego Prezydenta Miasta?
  • co to kur..wa ma byc ? gdzie protest przeciwko acta ? jest nas ponad 50 tysiecy a nawet głupich kilka osób nie protestowało ciechanow to jeb...ana wies! tylko pozniej nie płakać że internet wam odłączą bądź nałożą kare !!!! SZACUNEK DLA KRAKOWA, WARSZAWY, WŁOCŁAWKA I INNYCH MIAST KTÓRZY POKAZALI KLASE NIE TO CO TE ZADUPIE ZWANĄ DUŻĄ WSIĄ!!!!
  • www.youtube.com/watch?v=oTNHJkJuHiM&feature=player_embedded
  • Czy to wizytówka naszego miasta? demotywatory.pl/3673100/Alkohol
  • Hej, tak się zastanawiam, kogo z obsługi w naszych ciechanowskich pubach, restauracjach, klubach najbardziej lubicie. Czy wolicie być obsługiwani bardzo profesjonalnie i z dystansem, czy na wesoło i spontanicznie? Ja zawsze lubiłem mieć możliwość przyjścia np.do pubu,posiedzenia przy barze i pożartowania z obsługą..Taki klimat najbardziej mi odpowiadał w starym Ciechanie..Zawsze było śmiesznie i mogłem sobie tam wpaść nawet sam na piwko, a nie musiałem patrzeć w sufit..
  • Po co w centrum tyle ławek? "Ja wolę leniuchować!??????????"
  • Regionalna Izba Obrachunkowa unieważnia uchwałę Rady Miasta o dofinansowaniu "Mazovii". A co robi Rada Miasta? Zajmuje się pisaniem stanowiska ws. pisma posła Kołakowskiego i pismami Julii Pitery ws. obwodnicy i "Polonii". Normalne to? KAMPANIA.
  • Petla

(21)
    Co za idiota zarządził że bez powiadomienia mieszkańców wpada koparka , niszczy wszystko po drodze jak czołg na terenie przyszłej pętli miedzy Wojska Polskiego a Pułtuską. Miałoby to sens na wiosnę. Obecnie przejazd dla przejazdu , jeżdżą w tę i z powrotem zapadając się w ziemię i wszyscy zastanawiamy się nad sensem tej pracy. Ostrzegamy przed pracą pod wpływem alkoholu. To skończy się interwencją Policji.
  • [i][u][b] Polski rząd kłamie w sprawie ACTA - mówi "Gazecie Polskiej Codziennie" szwedzki europarlamentarzysta Christian Engstroem. Mimo zapewnień ministra Michała Boniego, jeszcze żaden rząd europejski nie podpisał tego porozumienia. Jeśli w Tokio podpisze je polski ambasador, może to oznaczać początek cenzury Internetu. Wideo "Jesteśmy wkur...ni" - agresja na ulicach. A politycy... Na manifestacji "STOP ACTA" pojawiły się transparenty o niespotykanej dotąd skali wulgarności. "Jesteśmy...
« poprzednie 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Bądź u siebie

Zaproś znajomych, piszcie razem

Załóż forum prywatne