morfologia

(4 wyniki)
  • TSH 0,647 ( 0.4-4.0 ) 1,03% FT3 5,1 ( 2,3-6,3 ) 70% FT4 18,80 ( 10,8-24,4 ) 60,28%
  • Poniewaz czuje sie coraz gorzej, slaniam sie na nogach, wlosy wychodza mi garsciami, ciagle mi zimno, slabo, tyje itd., itd. ... - postanowilam zabrac sie za siebie i zrobilam sobie badania na wlasna reke. Oto wyniki: wynik - (wartosci referencyjne) - % normy TSH 5,61 - (0,35 - 4,5) - 127% fT3 3,25 - (2,57 - 4,43) - 37% fT4 1,08 - (0,8 - 1,7) - 31% leukocyty 9,3 - (3,8 - 9,8) - 92% erytrocyty 4,3 - (4,1 - 5,1) - 20% hemoglobina 13,3 - (12 - 16) - 33% hematokryt 0,37 - (0,3...
  • Jakie badanie należy wykonać żeby zbadać poziom żelaza ? Rozumiem że nie wystarczy zwykła morfologia.
  • tsh f3 f4

    (5)
    czy jesli tsh jest w porządku to znaczy, ze FT4 i FT3 również? Moze to oczywiste pytanie , ale proszę oodpowiedz bo jestem laikiem zupełnym.. Tsh mam w porządku, moim problemem jest straszne tycie w ciągu miesiąca pomimo normalnego jedzenia, przytylam ostatni 7 kilo(w 2miesiące) Jem ok 1300-15oo kcal, w ięc nie powinnam tyc..Jestem ospała opuchnięta, i bez życia. tsh mam w normię, więc endo wstrzymała się ze skierowaniami dalej. ktoś ma pomysł?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się