Forum   nadczynność przytarczyc

nadczynność przytarczyc

(1 wynik)
  • Jestem w trakcie przygotowań do reoperacji guzka nadczynnego. Poziom fosforanu, wapnia i magnezu mam w granicach normy, podobnie jak hormonów FT3 i FT4, ale ciągle ... b. niskie TSH - 0,005 (norma 0,27-4,2). Bardzo zaniepokoił mnie podwyższony poziom PTH - 101,7 (norma 15-65). Badanie to wykonałam po raz pierwszy w życiu, więc nie mam porównania, jak był poziom tego hormonu wcześniej. Co w tej sytuacji robić? Czy to może być już nadczynność przytarczyc? Proszę napiszcie, co to mo...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.