Forum   no

no

(5063 wyniki)
  • m.kielce.gazeta.pl/kielce/1,106510,17302143,Lekarka_myslala__ze_to_nadcisnienie__Pacjentka_umiera.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=MT Czy kwalifikacje lekarza podlegaja okresowej weryfikacji? Np zawodowy kierowca ma okresowe badanie wzroku, piloci przechodza badania medyczno-psychomotoryczne. Co jest z lekarzami.
  • Dobra, to jest nas już trochę, można zaczynać...tylko teraz którą dietę bierzemy? Monte ty miałaś jakąś fajną pięciodniówkę? na czym ona konkretnie polegała? i jakie efekty dawała?
  • Dzień dobry, pozbierałam się wreszcie, pozbierałam wyniki z ostatnich lat, spisałam z tego historię – i z góry Wam dziękuję za cierpliwość w czytaniu, zwłaszcza że moje wyniki nie są spektakularne, dość nudne, powiedziałabym; oczywiście wszystkie „w normie”. Ale ponieważ moje samopoczucie od kilku lat jest dalekie od normy, a w teście na niedoczynność osiągam 33-35 punktów, postanowiłam się uprzeć i podrążyć temat. Najpierw wyniki – badania są przeważnie niekompletn...
  • e tam. starałam się jak staracz. i trudno bardzo. gdy 2 mies. tak choruje mała, co to obowiązkiem jest, by zdrowa była, skoro się bierze pod opiekę. gdy jakiś wpada w zakochańczy amok, choć nie zrobiło się nic, by wpadał i nie można rzec, że: - Wal się - bo może polec na serce. gdy matka oświadcza poprzez urząd, że ma cię gdzieś. nigdy, przenigdy mnie raczej nie kochała. co ja sobie roiłam? idę. nie, nie. nie zabijam się - se idę. jest mi tak smutno, że opisać trudno. chyba...
  • Witam, bardzo proszę o pomoc. Czy jest szansa że urodzę zdrowe dziecko? Mam problem związany ze skokami TSH w ciąży. Proszę o pomoc, o odpowiedź na pytanie czy skoki TSH oraz podwyższony jego stan wyrządził szkody dziecku? Czy coś takiego ujawniłoby się np. w badaniu USG? 30 listopada 2012 r miałam zabieg in vitro, w wyniku którego jestem w ciąży. Przed zabiegiem moje wyniki TSH, FT3 i FT4 były w normie. następne wyniki przedstawiały się następująco: 14.12.2012 - TSH 6,236 (norma:...
  • No

    (19)
    tak bym bardzo chciała móc mieć psa, że ho, ho. z tego wszystkiego znalazłam za grosze na allegro Listy W. Kossaka, co to je kiedyś pożyczone czytałam - 2 tomiska opasłe i bardzo chciałam mieć, ale koleżanka nie chciała odsprzedać. i jeszcze zamówiłam też za grosze wspomnienia tegoż. z antykwariatu i od bukinisty. nie bardzo lubię książki używane, bo jakieś mam przy nich natręctwo czystościowe - gdy dotykam kartek książki np. z biblioteki, to muszę ręce myć co chwila, bo nie wiem, kto...
  • No to...

    (6)
    spokojnych i miłych. dramatycznie już czekam na moment, gdy z kawą i kawałkiem makowca będzie można robić "nic" i czytać np. w świetle lampy. przygotowania do świąt są paskudne (ciekawe, czy nadziewany indyk się rozwali ;)) może nie)
  • TSH - <0,005 Ft3 - 5,3 (1,71 - 3,71) 179,50 % Ft4 - 2,05 (0,7 - 1,48) 173,08% anty TPO - >1000 Czekam jeszcze na traB. Co powiecie, jak to wygląda na wasze doświadczenie? Wizytę u endo mam 22.03. Byłam tydzień temu. Dawka thyrozolu 60 mg na dobę, dawka propranololu 120 mg na dobę. Biorę od 6 dni. Jutro wrzucę traby. Jak wam to wygląda? Będę wdzięczna za każdą opinię. :)
  • Tyłek mi rośnie. Nie zmieniłam diety, za to skubię sporo słonecznika gdy mnie dopada ochota na coś słodkiego. A tu nagle patrzę, słonecznik = 560 kcal w 100g :( Cudnie, no po prostu cudnie. Za to sezon Nordic Walkingowy uważam za otwarty. Zimą odpadał odkąd nieszczęśliwie upadłam i musiałam znowu łaskawiej spojrzeć na kolano. Kondycja zerowa, 7.5 km i zadyszka. Normalnie robiłam 15-20km i to nawet codziennie, ewentualnie co drugi dzień.
  • Do szpitala poszłam 5 października - zrobiono badania, ekg i inne. O 16 przyszedł lekarz i powiedział że operacja będzie w czwartek. Wyszłam więc na przepustkę do domu, miałam wrócić o 7 w czwartek na czczo. No i wróciłam. Operacja odbyła się o 13 trwała 2,5 godziny. Nie dostałam nic na uspokojenie, żadnego głupiego jasia nic, może dlatego że wyglądałam na całkiem spokojną. Po wybudzeniu czułam się bardzo dobrze, glos OK, powysyłałam smsy do znajomych. Kryzys przeyszedł ok. 21 - za każdym ...
  • No, no...

    (4)
    ...Kopacz marszalkiem Sejmu..."putinka" sobie hodujecie.
  • Witam wszystkich! Przerwa dłuższa niż zamierzałam, ale wracam ponieważ obiecane 10 kg planuję zrzucić :) Czy ktoś dołączy? Pozdrawiam
  • Jako, że dziś już wyjeżdżam, chciałabym się z Wami pożegnać i podziękować za wszystko. Za miłe chwile, za dobre rady, za wszystkie kubły zimnej wody na mnie wylane :) Życzę Wam wszystkim [no może wszystkim] najlepszego, samych przyjemności, dużo słońca i uśmiechu. Kamyczku, myślę o Tobie i wierzę, że dasz radę! - Ty też w to uwierz! Wszystkim poszukującym pracy [a chyba jest tu kilka takich osób] życzę owocnych poszukiwań. Specjalne podziękowania płyną do SENSI i START HILL. Dziewczyny,...
  • Biorę już dni kilka i wam powiem; całkiem dobre wrażenia mam a to dlatego że działa na mnie raz że nie przymulająco,to jednak nasennie i proszę państwa nie mam problemów ze snem;zasypiam ładnie i szybko i nie budzę się w nocy jak to mi się często zdarzało.Oprócz działania nasennego nie odczuwam nic szczególnego.Najgorsza była pierwsza dawka,bo początki miałam zalecone po 25 mg,ale moja siora przywiozła mi tablety po 200mg i trudno było "obkroić" więc zaczęłam od 50siątki,i po jakieś godzinie ...

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.