Forum   papryka faszerowana

papryka faszerowana

(13 wyniki)
  • ...ryżem z fasolą i do tego duża ilość przypraw :) A na to wszystko sos dajmy na to czosnkowy :))) "Pozezja" jak z filuternym uśmiechem mawia moja córka :))) Jakie praktykowaliście inne "wariacje na temat faszerowanej papryki"?
  • kiedys jadlam czerwona papryke faszerowana dawno temu ale smaczna byla i tak sobie pomyslalam ze moze bym zrobila na obiad ale nie pamietam co tamm bylo w srodku?? czy tylko mieso jak do mielonego czyli ze z bulka, cebula i jajem czy cos jeszcze czy to sie gotuje?? nie mam piekarnika niestety aaa i jeszcze jedno czy takie gotowe moge zamrazac
  • Bardzo proszę, podeślijcie sprawdzony przepis na paprykę faszerowaną. Kiedyś robiłam wg przepisu z gazety ale nie było to zachwycające. nie wiem w czym błąd. Będę wdzięczna za pomoc!
  • Robilam kiedys papryke faszerowana wg znalezionego gdzies specjalnego przepisu. Nie wiem czy dobrze pamietam ale faszerowalo sie ja chyba miesem mielonym pomieszanym z kuskusem a do sosu wrzucalo starta marchewke (?). Bylo pyszne! Czy ktos zna moze ten przepis? A moze cos zupelnie pokrecilam?:)
  • co byście polecali? nie chcę warzyw do maczania w dipach, bo to podawałam do tej pory i mi sięznudziło, tylko coś innego, bardziej może oryginalnego. Co byście proponowali? Ta papryka ma być na kolację i ma być daniem głównym. A co przed nią? kolacyjka jutro, więc na pewno zdążę:))
  • Błagam o dobry przepis na paprykę faszerowaną. Jaki sosik do tego??
  • Przed laty jadlam tak przyrządzoną paprykę i bardzo mi smakowala. Obmyślam menu na przyjęcie w ogrodzie, ponieważ sezon w pelni krolować będa dania z warzyw i owoców. Kto z Was się podzieli przepisem na faszerowana papryke? Z góry dziekuję.
  • Witam Czy można paprykę nafaszerować mięsem mielonym takim jak do gołąbków? A może macie lepsze pomysły którymi byście się podzielili :-) ?? W jakiej temperaturze i ile czasu należy takie danie piec? z góry dzięki za instruktaż
  • Czym mozna nadziac, zeby bylo bezmiesnie. Ja zrobilam z ryzem, granulatem sojowym ,pomidorami i przyprawami, ale bylo troche nijako. Co Wy dokladacie? Pozdrawiam M
  • Wiem , że to już było przerabiane , ale wyszukiwanie nic nie dało. Wielka prosba - mam czerwoną paprykę , mieloną wołowinę - i co dalej ?? PILNE!
  • najbardziej interesuje mnie farsz, czy robicie z mięsem czy warzywny? dziękuję za odpowiedzi, planuję tym jutro uraczyć mojego kochanego, babaka
  • cześć, na kolejną rodzinną imprezę (za ok 2tyg)postanowiłam przygotować menu pt. "skarby jesieni" (bo u mnie tak jest - zawsze jest temat przewodni), ale jakieś zaćmienie mam czy coś, wymyśliłam tylko: na słodko - placek ze śliwkami - strucel z jabłkami - sałatka owocowa na ciepło - leczo i dalej nic - pomóżcie proszę. jakaś nietypowa słatka? coś nadziewane czymś ale do jedzenia na zimno. ludzi będzie sporo 16osob (liczone z dzieckami), więc odpadają chyba faszerowane cukinie c...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.