Forum   pasty do kanapek

pasty do kanapek

(10 wyników)
  • Witam, Mam takie pytanie, czy takie pasty można np. zamrażać albo jakoś pasteryzować? Zrobiłam dużo pasty a właściwie hummusu z dyni i są to ilości nie do przejedzenia...a szkoda mi tego wyrzucić. Z góry dziękuję za pomoc!
  • Proszę podpowiedzcie, jakie macie sprawdzone przepisy na pasty które smakują Wam i gościom :) Będę bardzo wdzięczna.
  • Witam wszystkich Mam takie pytanko... z dzieciństwa pamiętam różne pyszne pasty do kanapek własnej roboty. czy możecie się podzielic jakimś ciekawym przepisem na takie pasty ? Dzisiaj kupiłam makrelę wędzoną i z tego też chyba mogłabym jakąs pastę zrobic prawda? ale zupełnie nie mam pomysłu z czym to zkomponowac. pozdrawiam, M
  • Witam. poproszę o kilka przepisów na pasty do kanapek bez cholesterolu. Odpadają jajka,śmietana, majonez, wędlina, masło :(. Ser tylko chudy. Znacie jakieś ciekawe przepisy? Będę wdzięczna za podpowiedź. Kanapki z dżemem i twarożkiem już mi się znudziły:(.
  • tuńczyk w oleju + biały ser + troszke cebuli w kosteczkę + sól, pieprz grubo mielony + łyżka majonezu
  • a jak ma sie temat past do kanapek??? mam szprotki w oleju, chce to wykorzystac. wiem, ze z jajek tez mozna zrobic jakies pasy... a inne?
  • Czy znacie może jakieś fajne przepisy na pasty do kanapek?różnorakie z jajkiem,tuńczykiem etc Czy ktos by mógł napisać je?
  • A jakie pasty do kanapek moglibyscie mi polecic, z czego?planuje je zrobic na takich malutenkich buleczkach.Ma byc ladnie i kolorowo.
  • Poszukuję przepisów jw., zależy mi, żeby miały dość stabilną konsystencję (kanapki do pracy). Potrafię robić tylko sojowy z warzywami, ale jest to dość czasochłonne. Miło będzie, jeśli dodacie info. o sposobie przechowywania, tzn. jak długo wytrzyma w lodówce, czy można mrozić. Z góry dziękuję.
  • Bo wlasnie sie dlubie z nimi, sa pyszne w smaku, ale poniewaz nie znosze osci i kregoslupow to tak sie staram jakos powybierac, ale przy takich malych rybkach to porazka. Wiecej dlubaniny niz jedzenie, ale jednak czasem mam nieodparta chec. Podobno niektorzy jadaja po calosci, razem z lbem, kregoslupem i ogonkiem, ale nie bardzo mi to odpowiada. A moze je jakos zmiksowac? Co robicie z wedzonymi szprotkami?
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.