Forum   pasztet z królika

pasztet z królika

(1 wynik)
  • Czy ktoś robił? Jutro spada na mnie cały królik. Przepis, który jest wzięty z grubej Kuchni Polskiej z lat 60-tych przewija się przez google. Czyli królik, podgardle wieprzowe, boczek wędzony. Robię czasami pasztet z kury, gdzie daję kurę (1,5 kg) plus 20 dkg masła i jest super. Do pasztetu tłuszcz trzeba dac, bo inaczej się rozleci. A macie jakieś inne propozycje? Coś sprawdzonego? Francuzi ochoczo mordują króliki...:))))
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.