Forum   peperoni

peperoni

(5 wyników)
  • Czy jest jakas roznica miedzy tymi malutkimi chudymi a duzymi (10 cm dl. 2-3 cm szer.) paprykami peperoni, ktore z nich to peperoncino?Ktore lepsze np. do makaronow? Wiem ze pytanie jest troche niefortunnie sprecyzowane;). Zaznaczam jestem poczatkujacy w kuchni, wiec prosze o wyrozumialosc i porade. Pozdr
  • Tak sobie wymyśliłam ze ususze papryczki peperoni, bo te w oliwie czy marynacie mi nie smakuja. I nie wiem jak to zrobić. Szukalam w googlach i tu na forum, ale nic takiego nie znalazlam. Ktos moze wie? Dzieki z gory.
  • Takie pyszności jadłam kiedyś w greckiej restauracji, nie kwaśne i rozlałe jak stare kapcie tylko jędrne ale dosyć słone. Czy ktoś może podrzucić przepis??
  • No tak, z ciekawosci przegryzlam a teraz czuje, ze moje usta płoną!!!Jest jakis spsób żeby tak nei piekło czy męczyć sie ale pocieszać mysla ze mi przejdzie?:/
  • LUBIĘ PIKANTNA ŻECZY I MAM OCHOTĘ W TYM ROKU ZROBIĆ MARYNOWANĄ PAPRYKĘ PEPERONI ALE NIE MOGĘ ZNALEŚĆDOBREGO SPRAWDZONEGO PRZEPISU JEŻELI KTOŚ MOŻE MI POMUC będę zobowiązany
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.