Forum   powidła ze śliwek

powidła ze śliwek

(1 wynik)
  • Czy wykorzystałybyście powidła śliwkowe do zrobienia sosu do mięs/drobiu z fondue? Jak byście zrobiły taki sosik (na zimno, oczywiście)? Wymieszać ze śmietaną (słodką, kwaśną)? Myślę też o innym wariancie musztarda plus miód plus curry. Dodać imbir czy przedobrzę z tymi składnikami? Oczywiście wszystko na bazie improwizacji ze śmietankami, jogurtem naturalnym, majonezem itd.
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.