Forum   problemy gastryczne

problemy gastryczne

(9 wyników)
  • witam od roku mam problemy. mam 35 lat dosc stresujacy rok ale nie wiem co robic bo odwiedzilam kilku lekarzy i nic nie pomaga. ucisk w gorze brzucha dosc duzy budzacy w nocy . ale odczuwalam go cale 24 na dobe. chodzeine do toalety dosc rozregulowane. po kiku miesiacach usg jamy brzusznej wyszko ok. drugie usg jakies 2 miesiac temu tez ok.potem proszki na kwasote w zoladku i nic kilka m_cy brania lekow i nic. w koncu gastroskopia i wynik podraznienie dwu...
  • Dziewczyny, jestem juz 2 tydzien na diecie, 3 dzien fazy 2Pw i dostalam paskudnej biegunki. Wlasciwie to mam ja juz kilka dni, ale teraz sie nasilila. Otreby jem raz dziennie 3 lyz. z jogurtem naturalnym. Radzicie przeczekac, czy lepiej zakonczyc diete?
  • Witam, dwa lata temu miałam cesarskie cięcie. Od tego momentu pojawiły sie u mnie dziwne i dokuczliwe problemy z jelitami. Wtedy śmialam się że źle mnie poskładali ale teraz to sie nasiliło :( Problem w tym że nie mogę leżeć na plecach. Gdy położe sie w takiej pozycji odczuwam ogromny dyskomfort w dolnych częscich jamy brzusznej, jest to uczucie ciągnięcia, ucisku, mocne kłucia po bokach. Spię więc na brzuchu ale pozycja na plecach jest potrzebna do zabaw z dzieckiem np. a ja tak długo...
  • Mam problemy z zoladkiem - po niektorych pokarmach - np ciescie drozdzowym mam uczucie pieczenia i gniecenia ponizej mostka - oprocz tego "odbija mi sie kwasem "- czasem az pali mnie w gardle. Po wypiciu wysokoprocentowego alkoholu rowniez boli mnie (dosc mocno) w tej okolicy. Ponadto po spozyciu mleka np w postaci kilku galek lodow lub milk shake'a mam uczucie przelewania w zoladku i wzdecia :/ jezeli ktokolwiek ma jakies sugestie - bardzo prosze o pomoc. Jezeli moze to byc spowodowane...
  • Drodzy Forumowicze, czy komuś z Was obiła się o uszy informacja, że w Krakowie przyjmuje lekarka specjalizująca się w kuracji delikwentów, u których deprecha jest SKUTKIEM ( a nie przyczyną ) schorzeń układu pokarmowego? Może znacie jej nazwisko, nr telefonu, jakikolwiek inny namiar? Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Choć w miarę;)
  • Cześć! w zasadzie chciałam podziękować za to forum. Od roku leczę się na niedoczynność tarczycy (TSH początkowe 18 - norma 0,4-4,0)i nikt nie wpadła na pomysł, żeby zbadać przeciwciała. Dzieki forum zbadałam je sama: a-TG 112 [0-40]; a-TPO >1000 [0-35]. Za to bardzo dziekuję. Dopiero za tydzień idę do lekarza i ciekawa jestem co powie. Póki co gastrolog, u którego ostatnio byłam powiedział, że powinnam często sprawdzać poziom cholesterolu i kontrolować ciśnienie. A tak a pro...
  • co moze byc przyczyna powiekszajacego sie brzucha poza ciaza oczywiscie ?jakie nalezy zrobic badania ?do jaiego lekarza pujsc ?
  • Witam wszystkich dzisiaj postanowiłem się zalogować i zadać do was pytanko odnośnie nie przyjemnego zapachu z ust,po zjedzeniu tlustego czy wypicie mleka najbardziej jest dokuczliwe.Bardzo mi to przeszkadza jak z kimś rozmawiam i widzę ze ta osoba się odsuwa odemnie.Gumy do Żucia czy jakieś cukierki oczywiście nie zdają egzaminu. proszę was o pomoc.
  • meczy mnie niemily zapach z ust,nie wiem co mam zrobic. ela

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.