Forum   przebarwienia

przebarwienia

(78 wyników)
  • czy któraś z Was ma podobny problem? biorę teraz 200 euthyrox i podaję moje ostatnie wyniki (może to ma jakieś znaczenie) FT3 - 1,73 (1,45-3,48) 13,79% FT4 - 1,25 (0,71-1,85) 47,37% TSH 2,363 (0,400-4,670) 45,97% a oto moje przed ostatnie wyniki: FT3 - 2,29 (1,45-3,48) 41,38% FT4 - 1,21 (0,71-1,85) 43,86% TSH 1,495 (0,400-4,670) 25,64% nie muszę chyba dodawać że ogólnie czuję się fatalnie będę wdzięczna za każdą radę!!!

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.