Forum   ratatouille

ratatouille

(4 wyniki)
  • Można tez zapiekać niedługo, posypane żółtym serem. Tez jest pyszne.
  • czy przesadzam jak ja go tak robie,prawie rytualnie, dlatego nie czesto, baklazan,cukinie,papryke,pomidory,cebule najpierw wszystko kroje w kostke 1cm oczywiscie w osobnych miseczkach potem potrzebuje 3 garnki i sitko,w jednym robie na oliwie jedno warzywo jak gotowe to na sitko zeby oliwa odciekla a potem do nastepnego garnaka gdzie tak czeka na nastepne warzywo i tak z kazdym nastepnym, dopiero jak wszystko razem jeszcze zas na kuchenke i dodaje przyprawy oczywiscie wyglada wspani...
  • Ratatuja

    (14)
    Czym się różni ratatuja od wegetarianskiego leczo? Czy jedyna różnica, to dodane przyprawy? Zadałam już to pytanie na Poradniku Domowym, bo tam był opublikowany przepis, ale otrzymana odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje. Myślę, ze tu znajdę więcej specjalistów ;-) Tu link do tamtego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=630&w=68273479&v=2&s=0
  • Jak nazywa się potrawa składajaca sie z opieczonych: bakłażana, cukinii, papryki i pomidorów w sosie z oliwy z oliwek i octu balsamicznego, wstawiana na minimum kilka godzin do lodówki i dopiero potem jedzona. Pisze o niej Hania 76 w wątku o bakłażanach, ale mamy problem z nazwaniem .
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.