Forum   roladki ze schabu

roladki ze schabu

(3 wyniki)
  • jak zrobic ale bez skladników sztucznych tzn czym zalac ow roladki zeby sie tak fajnie zapiekly jak w reklamie tych sztucznych? pozrdzcie bo mam wielkiego na takowe smaka.
  • Czy moglibyście mi podpowiedzieć, jak przyrządzić takie roladki, żeby podać je dopiero na następny dzień? Nie chcę, żeby były w sosie (chciałabym podać je z frytkami albo sałatką ziemniaczaną - jeszcze nie wiem). Pewnie należałoby je podsmażyć a potem wstawić do piekarnika - tylko, że nie wiem, jak ma być temperatura, na jak długo oraz czy trzeba je czymś podlać itp. Będę wdzięczna za każdą, łopatologiczną podpowiedź, co im zrobić, by były takie mięciutkie...
  • Mam kawałek (spory) schabu. POmyślałam, że zrobię roladki w sosie - tylko nie mam pomysłu co do środka: ogórek konserwowy, to jedno co mi przychodzi do głowy. Żłóty ser - się rozpuści i wypłynie, pieczarki? ALe nie wiem czy je dusić najpierw - a poza tym, też wylecą ze środka roladki. Co byście proponowali. Dodam, że wersje mięso+owoce, jakoś u mnie nie idą.
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.