Forum   sacher

sacher

(4 wyniki)
  • Podgotowany ryż mieszam z rozmrożonym szpinakiem, dodaję jajka, przyprawy. Umieszczam w formie, do piekarnika, zapiekam. Robię sos serowy. Dowolny. Np. rozkruszony pleśniowy rozpuszczam w maśle z dodatkiem śmietany i czosnku. Polewam talerz, kładę kawałek tortu szpinakowego, polewam znów sosem. Gotowe!
  • Witam, Właśnie upiekłam tort sachera. Rozkroiłam go i ... środek jest ciemny, wygląda jak zakalec albo jakby był niedopieczony, ale sprawdzałam patyczkiem- był suchy. Brzegi są jaśniejsze i wyglądają jak upieczone. Czy mam to ciasto wyrzucić, a moze tak ma być. Nie jestem ekspertem w pieczeniu, więc nie wiem co mam zrobić.
  • Czy ktoś wie może pod jakim adresem internetowym można zamówić oryginalny tort sachera prosto z Wiednia ?
  • upiekłam, wygląda nieźle czy mogę go czymś nasączyć przed marmoladowaniem? w sensie cóś z rumem na przykład? i jak? proszę o konkretne wskazówki, w słodkich wypiekach tom ostatnia noga
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.