Forum   skubaniec

skubaniec

(2 wyniki)
  • Ciasto wykonane wg tego przepisu jest bardzo dobre. Zmienilam jedynie smalec na smietane (2 lyzki), do ciasta dodalam 6 (zamiast 5) kopiastych lyzek cukru pudru i do drugiej warstwy (tej w ktorej jest kakao) dodalam lyzke (kopiasta) cukru pudru. Polecam goraco!
  • jest i mam z nim same prroblemy. na pierwszy rzut oka przepis ktory mam wg e_katt, wydaje sie prosty w realizacji. ciasto strrasznie opornie sie zagniatalo i juz myslalam, ze jakies piaskowe mi wyjdzie. moje pytanie, czy taka jego juz uroda, ze trzeba go baaardzo dlugo urobiac zeby zrobilo sie w miare plastyczne? i czy jest jakich kruczek na wrobienie kakaa do jednej czesci, bo u mnie prawie, ze wszystko rozdmuchnelo sie dookola. dziekuje, jestem w trakcie robienia skubanca plesni...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.