Forum   spadek wagi

spadek wagi

(50 wyników)
  • BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! W czerwcu zdiagnozowano u mnie Hashimoto z niedoczynnościa tarczycy. Biorę Euthyrox po 75. Ostatnie wyniki są już w granicach normy: TSH - 2,746 (0,4 - 4,0), FT3 - 2,82 (2.0 - 4,41), FT4 - 1,41 (0,93 - 1,71). WYNIKI SA W NORMIE ALE JA WCIĄŻ SPADAM NA WADZE!!! W CZERWCU WAŻYŁAM 57,7 KG, A DZIŚ 52,6 KG. CO MAM ROBIĆ, ABY ZATRZYMAĆ SPADEK WAGI?????????? POMÓŻCIE!!! JESTEM ZAŁAMANA!!!!!
  • Witam ;) Jestem dwa miesiace po porodzie ( pierwsze dziecko).W ciazy przytylam 24kg (!!!).Po prodzie mialam 10kg mniej.Zostalo mi 14 i nic kompletnie nie spada.A nawet jest kg wiecej.Dodam ze nie karmie piersia wiec wiem ze utrata wagi jest trudniejsza.Ale martwi mnie ten przyrost.Nie jest jakis tam tragiczny ale jednak.Czy moze ktoras z Was miala ten sam problem?
  • wiele osób pisze,że podczas terapii tracą kg.Zastanawia mnie czy to się dzieje poprzez utratę apetytu czy przez rekcję na leki.? (ten skutek uboczny to akurat by mnie ucieszył bo mam sporą nadwagę) ale jeśli przez utratę apetytu to raczej by mnie nie dotyczyło.
  • witam, od moje lekarki prowadzacej uslyszalam ,ze w wyniku leczenia WZW C nastepuje dosc drastyczny spadek wagi, przynajmniej na poczatku. Oczywsicie jako efekt uboczny leczenia. Jak z tym jest lub bylo u Was i jak pozniej po terapi zachowywal sie organizm?
  • Witam po jakim czasie nastepuje spadek wagi ciala? po leczeniu Euthyroxem? Biore juz jakis czas. Dzieki za odp.
  • czy bakteria coli i podawany furagin (wszystko prawie 2 m-ce) mogą być przyczyną spadku wagi i nie przybierania na wadze u 8-miesięcznego dziecka?
  • Chciałbym zapytać co to znaczy "nagły spadek wagi" ktory jest jednym z objawow powazniejszych chorob. Utrata ilu kilogramow w ciagu miesiaca nazywa sie "nagłym spadkiem wagi" Czy spadek masy jeden kilogram w ciagu miesiaca mozna nazwac 'naglym slapdkiem wagi' i czy należy sie tym niepokoic? (odzywiam sie regularnie)
  • Dziewczyny pomocy najpozniej jutro (4dc) musze isc na usg na ocene PCO zlecone przez Dr Jerzak z LIM w Wawie zapisała mi na kartce do kogo najlepiej (dwa nazwiska) a ja ta kartkę zgubiłam :((( moze ktos pamieta????? a jesli nie znajde to myslicie ze isc do kogokolwiek? Dzieki :) pozdrowionka
  • od lipca schudłam ok 10 kg. wtedy to zaczęłam też pracę. 6 lat temu urodziłam dziecko. wtedy też stałam się nerwowa, ok raz w miesiącu miewałam biegunki, które trwały 2-3 godziny, przy których bardzo się trzęsłam, bolał mnie brzuch. kolonoskopia wykazała zespół jelita nadwrażliwego. z czasem wszystko się uspokoiło, ale nerwowość nie. ostatnio znowu się zaczęło. bóle żołądka, jelit. biegunki. zawroty głowy, problemy z widzeniem (mam wadę wzroku wykrytą miesiąc temu). kłucie w mostku....
  • Czesc Dziewczyny, Jestem tu nowa. Dopiero zaczynam walke z niedoczynnoscia. Nie wiem czy mam H. Leczenie ropoczelam w maju i za tydzien wybieram sie na kontrole. Po pierwszych tygodniach nawrotu objawow niedzoczynnosci, teraz wszystko sie uspokoilo. jedynie co mnie martwie to stala utrata wagi. Z perspektywy, widze ze zaczela sie ona ok 1.5 roku temu. Co 1-2 miesicae trace 0.5 wagi srednio. Z wagi 56.5 teraz jestem na niecalych 50 kilo. I wcale sie nie zatrzymuje..Moze nie brzmi...
  • Jestem 13 tydz w ciazy .Od tego czasu schudlam juz 4 kg ,zaczyna mnie to po malu niepokoic.Czy spadek wagi w 1-m trymestrze moze wskazywac na jakies nieprawidlowosci w przebiegu ciazy???

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.