stosunek

stosunek

(501 wyników)
  • Czy mozecie poradzic co zrobic aby mezczyzna nie konczyl tak szybko??? Chodzi o to, że po prostu szybko mu sie chce... konczyc... czy jest na to jakis lek? albo moze jakies naturalne sposoby?
  • dziewczyny jestem juz po wizycie ,okazalo sie ze nie bedzie stymulacji poniewaz mam pecherzyki prawidlowe jak na ten czas cyklu.znowu mam do was prozbe wytlumaczcie mi prosze co to jest jest test po stosunku .lekarz wlsnie owy test zaproponowal.napiszcie mi prosze na czym to polega . ? ile kosztuje i wogule co wiecie na ten temat .pozdrawiam .
  • Po skończeniu stosunku gdy facet wychodzi z mojej pochwy niemal natychmiastowo wycieka albo wytryskuje sperma co jest bardzo nie przyjemnym zjawiskiem bo niedosć ze wszystko jest bródne to jeszcze facet nie jest zbyt zadowolony - co mam robic czy to jest jakiś uszczerbek na zdrowiu, można to leczyc czy to poprostu anatomiczna wada budowy?! pomuszcie bo nie chce do końca życia korzystać z reczników czy chusteczek a wstydze sie zapytac prosto w oczy:/
  • Można powiedzieć, że się przyzwyczaiłam, choć czasem naprawdę utrudnia życie. Pogodziłam się, że co jakiś czas budzę się rano i ... szczypie jak nie wiem. Byłam u urologa, oczywiście. Zalecił 'procedurę' przed i po stosunku, trzymam się, ale niestety czasem ta uciążliwość wraca. Nawet trzy razy w miesiącu. Biorę tabletki, profilaktycznie, wyciąg z żurawiny, staram się dużo pić... Macie jakieś sposoby na zapobieganie albo złagodzenie objawów?
  • Witam Proszę o odpowiedź:) 25 października miałam miesiączkę, cykle mam regularne ok 30 dniowe. 6 listopada pękła nam guma, po 4 godzinach wzięłam tabletkę Escapelle. Następnego dnia ok godziny 18 mąż doprowadził mnie do WIELKIEGO orgazmu i nie zważając na konsekwencje doszedł we mnie. Po 3 godzinach powtórzyliśmy stosunek bez zabezpieczenia. Proszę powiedźcie czy istnieje możliwość zajścia w ciążę, dzięki za rady:)
  • Chciałaby sie dowiedzieć, czy ktoś ma podobny problem i jak sobie z tym radzi. Zakażenie pojawia się zazwyczaj do 2 dniu po stosunku i koszmar się zaczyna. Zgłaszałam to lekarzowi, ale efekt jest zawsze ten sam antybiotyk a po pewnym czasie znów zakażenie.
  • Odebrałam dzis wyniki z 5 dc.: FSH -6,68 mlU/ml (norma 1,98-11,6 mlU/ml) LH - 12,5 mlU/ml (norma 2,58-12,1 mlU/ml) z tego co widzę to FSH ma w samym środeczku to chyba dobrze, ale LH mam bardzo wysokie i to ponad normę troszkę. Co to moze oznaczać??? podobno fsh i lh ma miec stosunek 1:1, a u mnie?Co to znaczy? Pomóżcie proszę.. Kasia
  • Cześć! Mam małe pytanko - jak często się kochacie? Czy tylko mniej więcej w dni płodne czy może lepiej kochać się codziennie żeby sie wstrzelić w te dni:) Już sama nie wiem,czy częste współżycie nie osłabi plemników? A jak Wy to robicie?
  • jestem pol roku po porodzie a ostatnio zauwazylam male krwawienie podczas stosunku i na pewno nie jest to miesiaczka . moze ktos mial cos podobnego?
  • czy to mozliwe?nie majac stosunku mozna zajsc w ciaze w 6 dni cyklu?(koncowka okresu) nie piszcie mi ze wszytko jest mozliwe chcialabym dowiedziec sie czy sa tu jakies dziewczyny ktore zaszły w ciaze poprzez pieszczoty do testu jeszcze mam duzo czasu...prosze o pomoc a i czy plemniki długo zyja kiedy wydostaja sie na zwenatrz(przescieradło)!?
  • nie jestem nastolatką i stosunki są mi 'stosunkowo';) znane /nawet juz mamą jestem;)/ ale po ostatnim stosunku,doswiadczyłam niemiłego bólu brzucha podobnego do tego jaki mam przy @@@ ale jestem tuz po owulacji wiec do @@@ jeszcze czas.Zastanawiam sie czemu mnie bolało i dreczy mnie to bardzo,wiec czekam na porade. Dzieki wielkie i pozdrawiam:):):)
  • Witajcie Kobietki. Wybieram się w piątek do gina, z czymś co mnie niepokoi od jakiegoś czasu, ale moze któraś z Was miala ten sam problem. Otóz, zawsze po stosunku mam plamnienie, zaczynają mi się delikatnie brązowe upławy, i trwają kilka dni. Wczeniej nie miewałam takich problemów?
  • pani doktor! a takze wszystkie cztelniczki! byc moze to pytanie powinnam zadac seksuologowi, ale na tym forum sa poruszane rozne watki, wiec spytam: czy mozliwe jest, zeby dziewczyna w wieku 21-24 lat przezywala orgazm przy kazdym stosunku? z gory dziekuje za kazda odpowiedz ;>
  • podejrzewam zapalenie pęcherza( mam typowe objawy) ale nie w tym rzecz, chodzi o to że czytałam że często powodem z.p. jest wspólzycie sexualne, że przeniesienie jakichś bakterii, jednakże ja zawsze wspólżyję zabezpieczając się prezerwatywą to jak to się ma do zkażania od partnera, może ktoś jest bardziej oświecony w tym temacie i mi rozjaśni w głowie,
  • mi? zaznaczam, że prezerwatywa nie pękła. pozdrawiam.
  • Zastanawiam się, czy to nie symptom jakiejs choroby, bo niepokoją mnie także upławy, choć moja p. ginekolog twierdzi, że to wydzielina fizjologiczna i wszystko ok... Ból jest tylko przy pierwszych kilku-kilkunastu ruchach, potem wszystko jakby sie "dopasowywało", czy to normalne?
  • Nigdy mi sie to nie zdarzylo,najwyzej pare godzin po stosunku czulam jeszcze "rozepchanie" i lekkie mrowienie,ale to bylo raczej przyjemne. ;) Natomiast pare dni temu wystapil u mnie bardzo silny skurcz,nie moglam sie w ogole ruszac,cala sie trzeslam i bardzo sie pocilam.Czulam sie,jakbym miala nadwyrezone miesnie brzucha.W czasie stosunku partner raz wszedl w taki sposob,ze poczulam bol(jednak on twierdzi,ze nie bylo to glebokie lub mocne wejscie,ale poczul "blokade").Brzuch mnie ...
  • Czy po stosunku wskazane jest mycie pochwy w środku w celu wyplukania ewentualnych plemników po stosunku przerywanym?
  • Mam pytanie. Od razu mówię że ulotkę kuż przeczytałam, ale ponieważ dopiero zaczynam brac tabletki, wolę się upewnić w takiej sytuacji. Biorę Yasminelle. Ostatnia tabletkę zawsze brałam w poniedziałek, po tygodniu przerwy kolejna przyjmowałam we wtorek. W ostatnim tygodniu miałam zatrucie. W sobotę wieczorem wzięłam 19 pigułkę, a w niedzielę rano zaczęłam wymiotować. Stwierdziłam, że nie ma sensu brać ostatnich 2 pigułek, bo ciągle wymiotowałam, więc juz ich nie przyjęłam. We wtorek rozpocz...
  • Proszę o pomoc waszą. Mam wynki 192 anty TPO przy normir 34. Lekarka nie przepisała żadnych leków powiedziała, że jest to wynik lekko podwyższony. Wszystkie wyniki tj, T3, T4 TSH, FSH są w normie. Czuję się fatalnie. To powolne umieranie. Już nie wiem jak sobie pomóc. Bolą mnie mięśnie, kości, Przy zmianach pogodowych czuję się jakbym miała depresje, załamanie, ściska mnie w kladce piersiowej. Czy waszym zdaniem powinnam brać kaieś leki. Dziękuję

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.