Forum Kuchnia Kuchnia
ZMIEŃ
      syty

    syty

    (2 wyniki)
    • poproszę o podpowiedź jak dobrze zrobić kurczaka tak, aby mięso łatwo odchodziło od kości i żeby skóra była zrumieniona / chrupiąca. ja niestety nie potrafię.
    • Słuchajcie...Jutro jade do swojego chłopaka który studiuje i jak wiadomo studenci za zdrowo sie nie odzywiaja:P o ile w ogole cos jedza:P mam prosbe...chciałabym przygotowac kolacje dla nas dwojga... ale.. po pierwsze: nie wiem co!!! po drugie: nie umiem gotować, choć lubie ale nic mi nie wychodzi po trzecie: niech to bedzie cos co bedzie syte, łatwe, proste i nie z paczki:PP naprawde chciałabym mu zaimponowac gotujac cos dla niego szczegolnie ze ostatnio jest strasznie zestresow...

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

    Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.