Forum   sznycel cielęcy

sznycel cielęcy

(3 wyniki)
  • Wtam. Własnie kupiłam kawałek udźca cielęcego na sznycle. Prosze powiedzcie jak zrobić żeby były kruche i soczyste. Kiedyś robiłam i wyszły jak podeszwy.
  • Przypadkiem kupiłam trochę za dużo sznycli cielęcych niż jesteśmy w stanie zjeść jednorazowo. Nadmiar zamroziłam, a teraz zastanawiam się nad wykorzystaniem - na pewno raz zrobię tradycyjne, panierowane, cieniutkie, do pokropienia cytryną. Raz zrobię duszone w sosie z białego wina, kaparów, cebulki i smietany. Odgrzebałam fajny przepis na roladki z nadzieniem z kaszy krakowskiem. Może macie jeszcze jakieś pomysły?
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.