Forum   tarczyca wyniki

tarczyca wyniki

(3 wyniki)
  • Czy takie wyniki "tarczycowe" są ok? Widzę, że wszystko w normie, ale ponoć ważne jest też, jak się te wyniki mają do siebie. TSH 1,85 mU/l (norma: 0,25-4,2) FT4 18,73 pmol/l (norma: 12-22) FT3 4,48 pmol/l (3,1-6,8) Będę bardzo wdzięczna za sugestie.
  • witam, mam pytanie czy ja powinnam brac leki na tarczyce,biore letrox 100? od poczatku.... moja szyja zaczełą mi sei powiekszac zrobilam sobie wynik TSH (po pierwszym porodzie) był tsh=0.8 - 4 lata temu po 2 porodzie)tsh wyszedł mi 3.88 -prawie rok temu,lekarz przepisał mi letrox 50 ,usg tarczycy-niezncznie powiększona po 5m-cach spadł mi wynik tsh=0.9 lekarz mi przepisał letrox 100(co mnie zaskoczyło)bo wynik duzo spadl a zwiekszona dawka dzis bylam na konrtolnym usg,ta...
  • moje wyniki w temacie tarczycy: TSH=2,8 uiu/ml norma(0,47-4,67) ft3=2,37 pg/ml (1,45-3,48) ft4=0,97 ng/dl (0,71-1,85) ginekolog olał, skupił sie na prl, ale tez machnełam mu kwitkiem mówiąc, że w normie. leciec do endokrynologa?
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się