Forum   tatar

tatar

(43 wyniki)
  • czym zastąpić cebulę w tatarze? Jestem na nią uczulony, na czosnek I por też :(
  • Ile mniej więcej wynosi porcja tatara w restauracji? 100 czy 150 gr?
  • teraz mam wieksza oferte, dziekuje GW metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/56,141634,16800399,Na_setke__tatara_i_sledzia__Podroz_w_czasie_dostaniesz.html
  • Co robic zeby nie ciemnial?
  • poprosze o przepis na tatar z łososia słyszałam ze jest bardzo dobry,Czy trzeba go zmielic czy siekać i jakie przyprawy ?
  • tatar

    (20)
    Robicie sami tatar? Ja mam ochotę zrobić jutro, ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, jakie mięso kupić i jakie dodatki przygotować?
  • Może to nie jest odpowiednie forum na debaty na temat jeżyka, ale w sumie jedzeniu mowa. ;) Ja zawsze myślalam że się mówi "zrobić tatar". A tu czytam "tatara": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=85068241&a=85150567 Jak to się w końcu mówi?
  • Kochani, jak w temacie. Uwielbiam tatara a rodzina uwielbia sernik na zimno. Nie znam jednak przepisu na sernik / paschę bez jajek, a tatara - powiem szczerze - jakoś nie umiem sobie wyobrazić bez surowych żółtek. W ramach paniki salmonellowo-ptasiogrypowo-ciążowej nie dodam jajek jednak. Czy taki tatar będzie jadalny? Pomóżcie cuś, plis.
  • Mam pytanie- czy do tatara dodaje się oliwę z oliwek czy olej słonecznikowy? Pozdrawiam, Kasia
  • ...za najlepsza recepture oddam zone...)))
  • witam szanowne gremium, sa tu napewno specjalisci od robienia tatara ze swiezych ryb, wiec uprzejmie prosze, albo o linki albo o intensywne przepisy, babkowo-rumowo dziekczynienia skladam
  • TATAR

    (47)
    Hej.. Czy Ktoraś z Was ma przepis na tatar? I bylaby taka mila i by sie podzielila? Niestety w necie niema nic ciekawego Pozdrowioka
  • Od kilku lat robię na wigilię tatara z łososia. W tym roku wszyscy też już się oblizują. Wczoraj jednak słyszałem w radiu, że w tym roku z łosiami coś nie tak... Wiecie o co chodzi?
  • Czy ktoś zna sposób na to aby tatar miał czerwono krwisty kolor.Robie go zawsze z mięsa wołowego i po dodaniu niezbędnych produktów (żółtka jaj , oliwa , sól , pieprz )jest zawsze jasno rózowy.Czy może mieć na to wpływ ,że nie dodaje magi? Proszę pomóżcie, zalezy mi na tym.Z góry dziękuję.
  • Moj mezczyzna juz nie moze sie doprosic miesnego tatara dobrego , jak podobno gdzies kiedys jadl. Jesli ktos ma przepis jak przygotowac i podawac to bede wdzieczna pozdrawiam Julia
  • Zniknął tatar z bufetów, jadalni i restauracji...
  • tatar

    (20)
    jak zrobić tatar?
  • Jak w temacie...
  • Kupiłam dzisiaj tatara z łososia, tak zaszalałam. Problem zaczął się jak się temu przyjrzałam dokładnie (składowi) - bo oprócz łososia to tam nic nie ma, ani cebulki, ani innych dodatków. I tu pytanie - co dodać, z czym to zjeść???
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się