Forum   tsh ft3 ft4

tsh ft3 ft4

(4 wyniki)
  • W czerwcu 2012r. trafiła do endokrynologa-ginekologa z powodu niepłodności. Nigdy nie miałam zdiagnozowanej niedoczynności ani hasimoto. Moje wyniki z 10.04.2012r.: Tsh - 1,99uU/ml (0,35-6,10) ft3 - 3,20 (1,4-4,2) - 64,29% ft4 - 13,6 (7,0-20,0) - 50,77% antyTG - 188,8 IU/ml (0,00-110,00) antyTPO - 6,21 IU/ml (0,00-35,00) Z powodu starań i antyTG dostałam Euthyrox 25mg dziennie. Lek przyjmuję od 48 dni. Wyniki z 18.07.2012r. - 48 dzień przyjmowania Euthyroxu (nie brałam leku przed bada...
  • sen

    (5)
    Czy macie problemy z płytkim snem? Ja cierpie strasznie z powodu płytkiego snu, budzę się zmęczona.
  • czy trzeba być koniecznie na czczo wykonując te badania?
  • od kilku lat mam problem z tarczycą. nikt jednoznacznie nie powiedział mi czy mam nadczynnośc tarczycy czy hashimoto. Kilka razy lekarz użył tego określenia. Jakie badania powinnam wykonac żeby stwierdzic to jednoznacznie? Mam wątpliwosci co to sposobu leczenia dlatego pytam.
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.