wirusowe zapalenie

wirusowe zapalenie

(9 wyników)
  • ka.. no wlasnie pomozcie byla lekarka i orzekla ze cos sie zaczyna dziac byc moze w oskrzelach no i oczywiscie zapisala antybiotyk mala prawie nie mowi, stracila glos najgorzej jak chce zaplakac... normalnie serce sie kraje... nizsze dzwiekie jakies tam jej wychodza, ale placz to jest taki swist albo tylko grymas bolu na buzi... pomozcie .... starsza corka ma chyba wlasnie wirusa, maz sie zaczyna skarzyc na gardlo wiec jak nic to wirus, a chyba antybiotyki na wirusy nie dzi...
  • To ja z pytaniem jak wszyscy tutaj. Nie wiem. i mam jeszcze depresje od ladnych paru lat, nawet nie zauwazylam jak dopadla mnie dodatkowo tarczyca. TSH zrobilam w komplecie badan do pulmonologa(astma). • 18 grudnia TSH=10,94 (0,25-4,0) Na wlasna reke zrobilam FT3 i FT4 bo rodzinna nie mogla dac skierowania. Wyszly w normie. • 24 grudnia FT3=2,96 (2,30-4,20) FT4=1,10 (0,89-1,76) Rodzinna powiedziala ze nie wie o co chodzi i ze ona sie nie podejmie i wysla...
  • Pediatra zdiagnozował u córci (4 lata) wirusowe zapalenie krtani. Przebieg choroby jest dosyć dziwny - w dzień mała jest w dość dobrej formie, bez gorączki, sporadycznie pokasłuje (mokry krtaniowy kaszel, nie napadowy, raczaj coś jakby chrząkanio-kasłanie - zwykle 1-2 kaszlnięcia na raz), od 17.00 zaczyna rosnąc gorączka, dosyć szybko, do ok. 39,6 stopni, mała czuje się wyraźnie gorzej, podsypia, oddech staje się bardziej chrapliwy i cięższy, przy rozbudzaniu słychać wyraźne rzęże...
  • Mam trochę wstydliwe pytanie do panów. Czy ktoś spotkał się z wirusowym zapaleniem żołędzi, jak a właściwie jakie leki stosować i jak długo trwa leczenie. I kto powinien sie tym zająć urolog czy dermatolog.Ewa
  • Mam 20 lat, w dziecinstwie przeszlam wirusowe zapalenie watroby typu B. Obecnie wszystkie badanie wychodzą w normie. Czy prawda jest,że w moim przypadku nie wskazane jest branie pigułek? I co z Depo Provera? ZE wzgledu na moj młody wiek bardzo zależy mi na tej formie zabezpieczenia.Inne napawają mnie lękiem biorąc pod uwagę ich niską skuteczność. pozdrawiam
  • 1. Czy homeopatia radzi sobie z tym problemem, jesli tak prosze o przykladowy srodek. 2. Jaki lek podaje sie przy zwyklych chronicznych stanach zapalenia watroby ( nie wirusowe ), bo mi wyszlo ze Nux Vomica lub Lycopodium cos tam Pozdr Piotr
  • mam zwlokniona watrobe brak echog. przeczytalam o tych wynikach wogole co to jest za choroba lekarz mowi ze to nic boli mnie lewy bok jakie wyniki zrobic
  • Witam.Mam roczne dziecko i oprócz wszelakich "obowiązkowych" szczepień chce je zaszczepić przeciwko wirusowemu zapaleniu opon mózgowych.Słyszałem jednak negatywne opinie odnośnie tego szczepienia.Bzdury,czy coś w tym jest???
  • Moi drodzy proszę mi powiedzieć,czy powiększenie wątroby to coś poważnego? Byłem u lekarza i lekarz to zignorował z informacją,że mam zachować dietę.Co o tym myślicie?Czy niepowinienem zrobić dalsze badania na wątrobę?Może ktoś miał też taki przypadek?Czekam na informacje. Pozdrawiam :-)
« poprzednie następne »
Pokaż wątki z forum:

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Chcesz mieć własne forum dyskusyjne?

Szybkie i bezpłatne

Z dostępem do panelu administracyjnego

Możliwością ustawienia własnego logo

Załóż forum

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.