Forum   witamina b12

witamina b12

(3 wyniki)
  • www.youtube.com/watch?v=klobLSxv6i0&feature=share
  • Zrobiłam badania i o to wyniki: TSH 3.72 norma od 0.4-4.0 FT3 2.20 norma od 1.5-4.1 FT4 1.31 norma od 0.8-1.9 T3 164 norma od 82-179 T4 8.85 norma od 4.50- 12.50 Przeciwciała anty-TG 65.9 norma od 0-40 przeciwciała anty TPO 88 norma od 0-35 źelazo 58.4 ( to jest wynik po ok 3 miesięcznym braniu żelaza) norma od 37-145 Ferrytyna 6.22 norma 6-159 witamina b12 271 norma od 220-960 nie zrobiłam na TRAB bo u nas tego badania niestety nie robią.
  • co robic by podwyaszyc krwinki czerwone , mam ich ponizej normy
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.