Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      wyniki krwi

    wyniki krwi

    (1 wynik)
    • Witam serdecznie! Bardzo proszę o interpretację moich wyników: TSH 0,7 norma 0.27-4,7 FT3 4.07 norma 4-8.3 FT4 12.09 norma 10.6-19.4 Anty TPO 58 norma <8 anty TG 36,7 norma <18 Z góry dziękuję

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się