wzrostu

(3 wyniki)
  • Hey Wczoraj bylam na USG tarczycy i lekarz powiedział, że guzek,ma tendencje do wzrostu. W marcu tego roku guzka na USG nie wykryto. W październiku guzek mial wielkosc 9 mm. A teraz w grudniu guzek ma wielkosc 12mm. Dostałam skierowanie na biopsje. Co ma wykazac biopsja?Po co się ja robi? Co to znaczy ze guzek ma tendencję do wzrostu?
  • Witam przepraszam, że może w złym miejscu piszę ale tak wyszło. marzec 08 tsh 3.59 [0.27-4.2] ft4 26% ft3 36% euthyrox 75 kwiecień 08 tsh 0.42 [0.27-4.2] ft4 54% ft3 30% a jako że idę do lekarki która nie patrzy na ft3 to prosze o jakieś sugestie, bo od niej nic sie nie dowiem. czy spadek ft3 mozna traktować za początek trudności w przemianie ft4 w ft3 ? samopoczucie genialne,lekkie wahnięcia nastroju, spadek wagi, poprawa skóry. proszę o jakiś komentarz Aleks...
  • Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy wahania poziomu TSH są czymś normalnym i nie powinny mnie niepokoić? Rok temu robiłam badania i wówczas TSH wynosiło 1.22 ulU/mL (przy normie 0.4 - 4.0). Badanie wykonane tydzień temu: TSH = 3.25 (te same normy i jednostki). Od lekarza dowiedziałam się, że takie wahania to nic nadzwyczajnego i nie ma się czym przejmować. Ale ciężko mi w to uwierzyć, bo przez ten rok przytyłam 15 kg (nie zmieniając trybu życia, ani diety), niedługo będę łysa, ...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się