Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      wzrostu

    wzrostu

    (4 wyniki)
    • Witam serdecznie, Właśnie odebrałam nowe wyniki badań. Od 6 tygodni brałam Letrox 50 mg. Dla przypomnienia poprzednie wyniki z grudnia 2008: TSH 4,775 ulU/ml (0,27 - 4,7) czyli 102% FT3 2,73 pg/ml (2,30 - 4,20) czyli 22% FT4 1,14 ng/dl (0,89 - 1,76) czyli 28% i nowe z dzisiaj: TSH 4,827 ulU/ml (0,35 - 5,50???) czyli 87% ale wg normy powżej 103% FT3 3,20 pg/ml (2,30 - 4,20) czyli 47% FT4 1,22 ng/dl (0,89 - 1,76) czyli 37% Mimo przyjmowania leku TS...
    • Witajcie! Ostatnio moje przeciwciała wynosiły ok 500. Było to w sierpniu. Teraz zrobiłam badania a jestem po przeziębieniu i nie mam pojęcia czy to ma wpływ ale jestem w ciężkim szoku bo wynoszą 2000. Jeszcze tyle nigdy w życiu nie miałam. Kochane pomóżcie!!!!!!!!!!! Biorę od ponad roku euthyrox, selen i ostatnio zaczęłam łykać padmę28. Czy to ona mogła mieć wpływ na ten wynik? Błagam o pomoc specjalistki w tej dziedzinie. to-ja- 007 i hashi-ness odezw...
    • Moje drogie. Moi drodzy. bardzo chciałabym schudnąć :( ważyłam 58 kg,a teraz 75. czuję się okropnie, wyglądam jeszcze gorzej. w nic się nie mieszczę :( ale nie mam siły. na diecie wytrzymuję 2 dni. nie mam motywacji, a jednocześnie bardzo chcę :/ przed chorobą jak się "wzięłam" to np. miesiąc nic słodkiego nie zjadłam. a teraz.. istna katastrofa!! czy któraś z Was schuła?? (biorę Euthyrox 75)
    • no właśnie, po co? czy nie lepiej sprawdzić tsh? biorę letrox kilka miesięcy. lekarz zalecił kontrolę właśnie FT4. Niestety muszę liczyć się z pieniędzmi. Mam też wrażenie, że objawy niedoczynności zaczynają powracać, znów zrobiłam się drażliwa i zaczyna puchnąć mi twarz-co prawda nie aż tak jak przed leczeniem ale jednak jest to widoczne. W ostatnim czasie troszkę utyłam. Biorę bardzo małą dawkę, taka mi wystarczała aby poziom tsh przekraczał nieco 2. No i prolaktyna... zaniedba...

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się