wzrostu

(3 wyniki)
  • czy przy chorobach tarczycy mozliwy jest wzrost poziomu potasu we krwi /u mnie 6.14/?choroby jeszcze nie zdiagnozowano, ale mam objawy niedoczynnosci takie jak: obnizona temperatura ciala /35.1 -36.4/ tycie, zatrzymywanie wody w organizmie, bole tylnych czesci ud,mrowienie rak, stop i skory glowy, slabe paznokcie i wlosy. kreatynina we krwi 0.68, mocznik 34. rok temu TSH bylo 2.38. ostatnio zazywalam essencjalle forte 3 x 2 tabl. czy to moze miec jakis zwiazek? prosze o odp.
  • Proszę Was o pomoc, bo zaczynam tracić nadzieję, że kiedyś poczuję się lepiej. Od lipca ub.r. mam zdiagnozowaną chorobę hashimoto. Wtedy wyniki były następujące: ANTY-TG 36,06 (norma < 115) ANTY-TPO 159 (norma <34) TSH 2,88 USG tarczycy: Tarczyca nie jest powiększona, o gładkich zarysach i o jednorodnej strukturze. Jedynie w tylnej części lewego płata widoczne jest pojedyncze owalne hypoechogeniczne ognisko o wymiarach 7x4x8 mm, poniżej widać hyperechogenny drobny twór s...
  • Witam, mam pytanie - co sądzić o takich wynikach mojego siedmioletniego syna? TSH niby w normie, tf3 z kolei powyżej...jest niskim chłopcem (3-10 centyl) czy te wyniki mogą wskazywać na niedoczynność tarczycy? TSH-3 generacji 2,38 ulU/ml norma: 0,27-4,20 ulU/ml FT4 1,29 ng/dl norma: 0,932 -1,71 ng/dl FT3 4,87 pg/ml norma: 2,02 - 4,43 pg/ml Będę wdzięczna za komentarze, pozdrawiam!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się