Forum   złe samopoczucie

złe samopoczucie

(62 wyniki)
  • Czy w depresji czujecie się źle fizycznie? Ja mam ataki złego samopoczucia z wewnętrznym niepokojem+ oczywiście brak chęci do czegokolwiek. W
  • Witam. Jestem przy 18 tabletce pierwszego blistra Qlairy. Odkąd zaczęłam ją brać nienajlepiej się czuję, przede wszystkim odczuwam ciągłe osłabienie, drżenie mięśni, mam wrażenie, że ciężej mi się oddycha, oprócz tego jestem strasznie apatyczna, nerwowa, nieobecna. Czy powinnam przerwać ich stosowanie? Boję się, że wyżej wymienione objawy mogą zwiastować udar mózgu, o którym mowa w ulotce. Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
  • Dermatolog przepisał mi witamine B6 na moje wypadające włosy. Dzisiaj miałam pierwszy zastrzyk z tej witaminy i myslałam , że mam zawał. dziwnie samopoczucie, ścisk mięśni w kaltce piersiowej. Prosze o wasze opinie na ten temat. lekarz zalecił właśnie w zastrzyku żeby wchałanialność była lepsza.
  • Mam pytanie do osób które nie słodzą kawy,czy gorzka kawa moze byc powodem mojego złego samopoczucia,od pewnego czasu jest mi nie dobrze.
  • witam, od kilku dni chodzę jak pod wpływem alkoholu, dokładnie od czterech, potwornie kręci mi się w głowie, słaniam się na nogach, żeby iśc prosto najlepiej jak się czegoś przytrzymuję, nie mogę zebrac myśli, światło jest za ostre a dzieci poruszają się zbyt szybko i zbyt szybko do mnie mówią. Taka sytuacja powtarza się w moim życiu 3x. Poprzednio też trwało to ok tygodnia. Boję się prowadzic samochód i wychodzic z domu bo nie wiem czy gdziekolwiek dojdę. Dzisiaj poszłam do lekarza i pani po...
  • Do dupy to wszystko - wiem już tak duużo o sobie, swoich zachowaniach, emocjach - z czego wynikają, a jednak cały czas zachowuję się tak samo, czuje tak samo wszystko, co mi się nie podoba, zawsze jest to moje niedopasowanie!!!staram się być fajniejsza, ale nie potrafię, tak bardzo przesiąknelam już tą swoją beznadzieją, że nie potrafie inaczej funkcjonować!!!! nic strasznego sie nie dzieje, a jednak ja zwsze znajdę coś, co popsuje mi nastrój, żeby się podobijać, bo dlaczego mam...
  • Witam od dłuższego czasu (2 lata) cierpię na dziwne zjawisko. Codziennie w pracy ok godziny 10:00 mój organizm przechodzi tzw. kryzys. Oczy stają się ciężkie mam lekkie zawroty głowy odczuwam ogólne zmęczenie i "otumanienie" do tego przychodzi brak chęci do robienia czegokolwiek. Kiedyś wyczytałem w jakiejś gazecie że układ krążenia o 10:00 najlepiej funkcjonuje, jeżeli tak to czy może to mieć wpływ na moje złe samopoczucie? o godzinie 10:30 już czuje się dobrze. Czy istnieje na naszym...
  • Objawy: senność, ciągłe zmęczenie, wypadanie włosów, nerwowość - wręcz wybuchowość - zaraz potem napady płaczu, pocenie się, przyspieszona praca serca, ciągłe uczucie zimna, bóle i zawroty głowy, opuchnięte powieki, bóle stawów, problemy z koncentracją i pamięcią. Dużo tego. Kiepsko się czuję. Szperając w internecie natknęłam się na forum o hashimoto. w gruncie rzeczy poczułam ulgę, że znalazłam przyczynę mojego stanu, bo interniści bagatelizowali gdy mówiłam o tych dolegliwościach i tylko pr...
  • Dzień dobry wszystkim Już 1,5 roku minęło od mojej operacji.Usunięto mi dwa guzki z lewego płata (miałam nadczynność tarczycy) od jakiegoś już czasu leczę się teraz z niedoczynności.Miałam dobre wyniki ale ostatnio TSH stanowczo mi spadło a FT3 podniosło.Znowu czułam się troszkę gorzej i mój endo kazał mi zmniejszyć dawkę z 100 (biorę letrox) do 75.Od dwóch dni biorę właśnie 75 i mam jakieś dziwne problemy z sercem, czuję jak by źle pracowało w dodatku przeważnie wieczorem mam do tego lek...
  • Czy Wy też czujecie się zle już na kilka dni przed miesiączką? Chodzi mi o ogólnie o złe samopoczucie czyli bóle głowy, podbrzusza, senność, rozdrażnienie. Kiedyś zaczynałam tak się czuć na dzień najwyżej dwa przed miesiaczką a ostatnio wszystko zaczyna się kilka dni wcześniej, nawet tydzień. Czy to normalne? Najbardziej martwią mnie te bóle głowy.
  • Witam serdecznie Muszę przyznać, że na tym forum udzielacie bezwartościowych porad i smutne jest to, że takie informacje powinno się uzyskiwać w gabinecie lekarskim - przecież na to idzie duża część naszych pensji. Kilka dni temu byłam u lekarza pierwszego kontaktu, powiedziałam, że źle się czuję-wymieniłam dolegliwości, ale nie uzyskałam skierowania do endokrynologa, wychodzi na to,że jestem hipohondryczką. Pewne jest to,że w przyszłym roku złożę deklarację gdzieś indziej, bo ta lekar...
  • Witam serdecznie. Bardzo proszę o pomoc i wskazówki. Od dłuższego czasu źle się czuję, jestem coraz słabsza, coraz bardziej senna, mam problemy kobiece, zerowe libido, od kilku lat leczę depresję różnymi lekami, z których żaden nie działa. Ostatnio pogorszyła mi się pamięć, wydolność psychofizyczna i koncentracja - najchętniej bym spała. Miewam różne dziwne apetyty, przytyłam i zdarzają mi się hipoglikemie. Mam problemy z cerą, paznokciami, włosami. 34 lata. W ciąży nie jestem - sama my...
  • od lipca schudłam ok 10 kg. wtedy to zaczęłam też pracę. 6 lat temu urodziłam dziecko. wtedy też stałam się nerwowa, ok raz w miesiącu miewałam biegunki, które trwały 2-3 godziny, przy których bardzo się trzęsłam, bolał mnie brzuch. kolonoskopia wykazała zespół jelita nadwrażliwego. z czasem wszystko się uspokoiło, ale nerwowość nie. ostatnio znowu się zaczęło. bóle żołądka, jelit. biegunki. zawroty głowy, problemy z widzeniem (mam wadę wzroku wykrytą miesiąc temu). kłucie w mostku....
  • Witam Od dłuższego czasu miałam złe samopoczucie i postanowiłam zrobić badania poziomu hormonów tarczycy. Właśnie odebrałam swoje wyniki badań i zanim pójdę z nimi do lekarza proszę o pomoc w interpretacji: TSH 1,861 31% (norma 0,55 - 4,78) fT3 5,21 57% (norma 3,5 - 6,5) fT4 15,23 33% (norma 11,5 - 22,7) Czy takie wyniki są w porządku? (Mam 25 lat) Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • witam w piątek miałam pierwszą inseminację. po godzinie od zabiegu zaczełam sie źle czuć tj. dostałam gorączki, dreszczy, bóle jajników . czy to są "normalne objawy poinseminacyjne" czy może mój organizm sie bronił. miałam wrogi śluz po usunięciu nadżerki - (kwiecień 2009) - ustąpił. proszę o pomoc pozdrawiam
  • witam serdecznie,jestem pierwszy raz na tym forum .szukam pomocy i chce sie wygadac .od tygodnia nie daje sobie z niczym rady :( mam 30 lat ,male dziecko ,kochajacego meza,czyli mam dla kogo zyc ale wszystko mnie przerasta.nie jestem wstanie jesc ,zajac sie dzieckiem tez juz nie mam sily .ciagle chodze przygnebiona i najchetniej spedzilabym caly dzien a nawet cale swoje zycie w lozku.ubieram sie resztkami sil,nie wychodze na dwor bo wszystko mnie przerasta.nie potrafie sie na niczym skoncentr...
  • Od dłuższego czasu źle się czuję. Mam uderzenia gorąca, kilka razy dziennie mam wrażenie, że zemdleję (nigdy nie zemdlałam, trzęsą mi nogi, czuję w środku straszny niepokój. Morfologię z rozmazem robiłam w listopadzie (już wtedy się źle czułam, w sumie czuje sie tak od 2 lat). Wszystko wyszło w porządku. Rozumiem więc przez to, że nie cierpię na ciężką chorobę, bo w morfologii by wyszła. Dodam, że mam dość poważną nerwicę lękową, więc mam przypuszczenia, że to może być powodem. ...
  • Problem polega na tym,że ciągle źle sie czuję,ale raczej psychicznie. Nie jestem uśmiechnięta i brak mi radości w życiu. Nie współżyję z moim partnerem(czystosc do ślubu) i ost nawet nie mam ochoty na innego rodzaju kontaktu,zbliżenia o co on ma do mnie pretensje ( bo nie może sie wyładowac). To wszytsko mnie przytłacza. Po za tym ciągle mi zimno i tak..nieprzyjemnie. Najchętniej całe dnie spędzałabym w domu pod kocykiem z książką..nie potrafie okazac chłopakowi uczuc i go uszczęśliwic:...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się