Forum Zdrowie Choroby tarczycy i hashimoto
ZMIEŃ
      zanik tarczycy

    zanik tarczycy

    (1 wynik)
    • Od ponad roku leczę anemie, zaczynałam z takimi wynikami hemoglobina 9.5 n(12-15) MCV 67 n 80-98 MCH 21.6 n27-34 HCT29.1 n36-48 żelazo 23ng/dl n40-168 ferrytyna 5.01 n15-160 TSH 4.13 n do 5 moje samopoczucie koszmar- Zlecono mi uzupełnienie żelaza doustnie, kontrolę morfologii no i w zasadzie tyle.Ewentualnie zrobić gastroskopię. W internecie wyczytałam że warto zrobi...
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się