Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Lubelskie   Zamość   Re: co z weselem, jaka cena za osobę??...

Re: co z weselem, jaka cena za osobę??i za popraw

Autor: Gość: Weselnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 00:50
Witam,
Bylem tam jako gosc wiec nie powiem jaka cena co do mojej opini
- jedzenie rewelacja mi smakowalo bardzo zreszta mojej wybrednej partnerce tez ;)
- porcje duze , jak dla mnie to za bardzo , ale tak chyba na weselu ma byc :)
- sala krysztalowa bardzo przypadla mi do gustu, parkiet do tanczenia, klima , miejsce dla zespolu nie walaja sie po parkiecie do tanczenia duzy plus, duze lazienki ! Moja partnerka byla tym zachwycona :) brak kolejek :)
- z wesela wychodzilismy prawie ostatni ok 6 nikt nas nie wyganial :)
- co do poprawin ja skonczylem ok 21 wiec nie powiem do ktorej trwaja ale wydaje mi sie ze jak na weselu nie bylo limitow pewnie wczesniej trzeba ustalic ale rozmawialem z mlodymi i zachwalali profesjonalizm menagera restauracji moze on Tobie odpowie na wiekszosc pytan ? , musisz sama sie umowic na spotkanie i powinni wszystko Tobie powiedziec chyba taka ich rola :)
- ogolnie to wszystko bylo bardzo pozytywnie fajna obsluga co tez wazne reagowali szybciutko z napojami cola fanta itp oraz z wodka :)
Mam nadzieje ze jakos Tobie pomoglem to jest tylko moja opinia my bardzo bylismy zadowoleni i napewno jak bedziemy robic wesele to to bedzie pierwsze miejsce do ktorego sie wybiore.
Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.