Jesli chodzi o rodzenie w szpitalu papieskim to mogę wiele powiedzieć, ew. doradzać lub odradzać. Na oddziale ginekologii tegoż szpitala odbyłam dwa porody oraz kilkudniowy pobyt na patologii ciąży. W 2003 roku po stracie pierwszego dziecka, byłam u doktora Tarajko na kontroli. Podejrzewam że wówczas zaczynał on pracę w szpitalu. Po wizycie, na dowidzenia rzucił mi pytanie " Kiedy będziemy robić drugie dziecko"?
Kilka lat później zrobił się nieco bardziej okrzesany i rzeczywiście bardzo kompetentny. Teraz dla mnie jeden z lepszych lekarzy.
Polecam również dr Adamczyka.
Zdecydowanie odradzam Jolantę Węgrzyn - tej kobiecie chodzi tylko o kasę, to już wiedzą wszyscy. W szpitalu nadęta, naburmuszona i podśmiewająca się. Na prywatnej wizycie - cud, miód.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.