Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Łysienie plackowate Alopecia   Peruka Raquel Welch ...

Peruka Raquel Welch opinie.

Autor: anulkaa7 20.02.11, 18:44
Witamsmile od kilkunastu lat borykam się z łysieniem androgenowym, było dla mnie tak łaskawewink) że wystarczyło dobrze "ułożyć" włosy, potem szeroka opaska i było dobrze. Niestety obecnie zmuszona jestem szybko zaopatrzyć się w perukę...Niestety nie stać mnie na perukę typu lace, w grę wchodzą peruki do 800 zł. Przejrzawszy oferty różnych firm te firmowane R.Welch przynajmniej wyglądają przyzwoiciesmile I dlatego bardzo proszę o opinię osób które je noszą, będę wdzięczna za wszystkie opinie i te dobre i te mniej dobre. Zdaję sobie sprawę że wytrzymałość takiej peruki to pewnie ok roku i czeka mnie zakup nowej, czy tak faktycznie jest? Dzięki, trzymajcie się ciepłosmile)An.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.