Witam.
Choruję na łysienie bardzo długo i przeszłam wiele kuracji z lepszym i gorszym skutkiem. 6 lat temu mieszkałam za granicą i tam zaczełam się leczyć. Tamtejsi lekarze-ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu pomogli mi w jeden miesiac-co w Polsce trwało to latami. Przepisali mi środek do smarowania głowy. Włosy mi szybko urosły i cieszyłam sie nimi właśnie 6 lat. A że ta choroba jest nieprzewidywalna, włosy zaczeły na nowo wypadać. Sprowadziłam sobie ten sam lek oryginalny z Francji, ale niestety nie mogę go użyć ponieważ zaszłam w ciążę, a niestety nie można go stosować w tym stanie. Posiadam do sprzedania trzy opakowania (opakowanie zawiera trzy flakony po 60 ml) do stosowania dla kobiet i mężczyzn. Zatrzymałabym sobie ten lek i stosowała po porodzie, ale on ma ważność do wrzesnia tego roku. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany udzielę wszelkich informacji na maila o lekarstwie, o stosowaniu, itp. Pozdrawiam
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.