Chcialam zrobic niespodzianke wnuczce i wyskoczycz nia w polowie grudnia na 3/4 dni do Rzymu i nie wiem co mam wybrac, czy wyjad zorganizowany z biura podrozy {ceny troche przerazaja}czy tez wyjazd prywatny.Zalezy mi na obejrzeniu najwazniejszych zabytkow Rzymu.Koszty mam troche ograniczone ,poniewaz w styczniu planuje tez nastepny wyjazd w innym kierunku
Szukam juz od kilku dni roznych opcji i dalej nie jestem zdecydowana.Moze ktos z forum mi poradzi jak najtaniej zwiedzic Rzym, sama kwintesencje tego uroczego miasta.
Gdzie sie zatrzymac na 3 noce ?Gdzie tanio zjesc?Czy dogadam sie po angielsku z Wlochami?itd
A jesli z biurem podrozy to ktorym?Nie ukrywam ,ale chodzi mi o minimalne koszty tej naszej wycieczki
Za wszelkie dobre rady dziekuje
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.