pinik
22.01.14, 12:10
Po roznych perypetiach i przejsciach doszedl do nas nasz nowy Indie!
Oj, jaki fajny! Poprzedni mial dla mnie duzo plusow, ale strasznie mnie wizualnie ten jego metalowy podnozek (taki dziob, jak sie rozlozy) denerwowal oraz jego regulacja (guziki od wewnatrz stelaza do naciskania). No i prosze! Raz firma ulepszyla to, co mnie denerwowalo! Podnozek nowy jest super!
Dlaczego takiemu Quinny Zapp nie wycisza po tylu latach np. kol? Dlaczego maclaren ulepszyl w quescie denim budke, a sknocil przy okazcji stelaz?
Bumbleride zmienilo Indie tylko na plus! Mam znow turkusowy kolor (ma przepiekny morski odcien). Mam tez spiworek z promocji. Ogolnie nie lubie tego typu spiworkow (nie mumia), ale mozna gore odpiac i jest bardzo fajna wkladka do wozka z tego samego materialu, co wozek. Siedzonko mieksze, cieplejsze i latwo to zdjac i uprac jak dziecko by mialo napaprac
Torba tez byla w komplecie. Ale ja szyje firma Jalusji czy jakos tak i ona jest z innego materialu niz wozek i ma troche inny odcien. Ale co tam. Torby i tak uzywac nie bede, bo mam swoje czarne i nie bede gratow za kazdym razem przekladac, jak wozek zmieniam.
Kocham BI za lekkosc prowadzenia, resorki, skladanie, ogroooomny kosz i fajna bude!
A w budzie ta siateczka tez jest fajniejsza, ze ciemna (lepiej przez nia widac, niz wczesniej przez ta jasna).
--
Pinik
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12633469&a=16469939