Dodaj do ulubionych

slub z obywatelem USA

21.09.06, 22:22
Czy po slubie z obywatelem USA moge juz zostac legalnie na terenie Stanow ? i
czy moja corka (nie jest dzieckiem tego obywatela amerykanskiego) tez moze od
razu tam zostac legalnie czy tez musi wrocic do Polski i czekac az przyznaja
jej wize imigracyjna ?
Edytor zaawansowany
  • 28.09.06, 04:04
    Mozesz zostac,ale od razu powinnas zabierac sie za papiery legalizacji Twojego
    pobytu do INS. Po ok 3 miesiacach dostaniesz pozwolenie na prace,a ok 2 lata
    green card. Twoja corka powinna byc uwzgledniona w Twoich papierach i rowno z
    Toba skaldac o green card. Musisz miec jednak jasna sytuacje z ojcem swego
    dziecka, a tu za bardzo sie nie orientuje, pewnie bedzie to zgoda na pobyt
    corki w Stanach...

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.