Gazeta.pl   Forum   Serwisy   Technoblog.pl   Linuksy kochane, za co właściwie tak was lubię?

Komentarze do artykułu

Linuksy kochane, za co właściwie tak was lubię?

Znowu nie mogę dogadać się z moją nową Mandrivą. Coś nie gra, nie chce mi się sprawdzać, co. W końcu mam pilniejsze rzeczy, niż dłubanie w kolejnym systemie operacyjnym. Szczęśliwie, partycjonując dysk tym razem nie zamordowałem Windowsa.

Łukasz Partyka

Linuksy kochane, za co właściwie tak was lubię?

Autor: Gość: akapit IP: 194.0.181.* 01.12.08, 09:09
Dobre. Ze mnie podobny "linuksowiec". Zaczynałem od RedHata i Auroxa, a ewentualną nieumiejętność przykrywałem zwykłą rezygnacją, pogodzeniem się na niedziałanie tego czy owego dla wyższych idei. Na szczęści dziś jest prościej niż 10 lat temu, są dystrybucje wszystkomające, jedyne co mi brakuje, to zbyt krótkie wsparcie dla takich fedor na przykład. Ale radzimy sobie lts'em. Czasem jednak sentyment nakazuje zainstalować jakąś bardziej wymagającą wersję pingwina i ostatecznie do niej nie zaglądać. Vistę też mam, odwiedzam czasem... Rodzina moja też czy to groźbą czy przekupstwem w końcu przywykła do linuksa ;)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.