Zostalismy zaproszeni na domówkę. Uczestniczyło w niej w sumie 9 osób. Gospodarzami było małżeństwo.
Po północy ok 1-2 gospodarze... padli...Goście zostali sami. Pałeczkę gospodarzy przejęła siostra, ktora przeywa tam praktycznie codziennie.
Moje pytanie brzmi: jak powinni zachować się goście ? Powinniśmy opuścić imprezę, czy bawić się dalej ?
Wiem o tym,żewbrew zasadom SV było to,że gospodarze imprezy się napili do nieprzytomności no ale jeżeli taka sytuacja się powtórzy to chciałabym poznać opinię o tym jak powinnam się zachować.
ps. zabawa była naprawdę świetna i gospodarze przekazali za porednictwem siostry żebysmy się bawili. Ja jednak troszkę głupio się czułam jak ona nosiła im jakieś ziółka, okłady a my się bawiliśmy.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.