Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Edukacja   Savoir vivre   kobieta chce zaproponować mężczyźni...

kobieta chce zaproponować mężczyźnie - czy wypada

Autor: nuova 18.01.12, 11:23
Oboje jesteśmy w podobnym wieku. On jest moim "usługodawcą"; wydaje mi się, że jest młodszy ode mnie. Podczas naszych "spotkań" rozmawiamy, widzę zainteresowanie z jego strony i nieraz myślałam nad tym czy mnie wypada zaproponowanie żebyśmy przeszli na "ty". "Widujemy" się dość rzadko, w sensie, że mamy ze sobą kontakt przez tydzień lub dwa co 2, 3 miesiące. Swego czasu byłam oburzona, że będąc w podobnym wieku, on nie proponuje mi abyśmy używali formy "ty", choć w naszych rozmowach wyczuwałam, że ciężko mu się posługiwać non-stop "sztywnym" językiem wink
Czy mnie, jako starszej od niego [myślę że rok lub dwa] kobiecie wypada zaproponować mężczyźnie przejście na "ty"?
--
http://www.suwaczek.pl/cache/ac589a306b.png
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.